Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 178 - Ануж и Анупама защитават Димпъл от бандити!

Добави коментар

Ануж е ранен, а Димпъл е отвлечена. Димпъл дава показания в полицията, но Нимрит отказва да я подкрепи, което шокира Анупама и Ануж. Ванрадж е безпомощен пред капризите на Пахи. Вижте какво ще се случи в епизод 178 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Нимрит споделя с Ануж и Анупама, че първоначално родителите му са били против сватбата, но накрая майка му се е обадила. Димпъл изразява щастие, че поне едно семейство е приело връзката им. Анупама съветва Димпъл да помни, че родителите винаги обичат децата си. Димпъл обяснява, че автобусът им е спукал гума и са останали в задръстване. Анупама я уверява, че ще се погрижи за безопасното им пристигане. Ануж спира в крайпътен ресторант и Димпъл отбелязва пред Нимрит, че Ануж и Анупама са готини. Анупама казва, че Димпъл и Нимрит изглеждат добри хора.

Момчетата от джипа приситигат в ресторанта. Ануж иска да им даде урок. Анупама го спира. Димпъл поръчва голямо количество храна, а Анупама я съветва да поръча само това, което може да изяде, което кара Димпъл да осъзнае грешката си. Момчетата снимат Димпъл без нейно съгласие. Семейството ѝ липсва на Димпъл. Анупама я утешава и решава да се обади на Ану. Анупама забелязва, че момчетата ги гледат. Те разговарят с Ану.

Самар обсъжда с Паритош добрата новина, че Кинжал го е препоръчала да работи при нея, като хвали Кинжал. Паритош се сравнява с Ванрадж, докато Самар се опитва да го развесели.

Паритош изразява гордостта си от Кинджал, че справя с домашната работа и бебето. Пахи, която поръчва храна, вижда Самара и Паритош и се ядосва.

Момчетата продължават да безпокоят Анупама, Ануж, Димпъл и Нимрит. Ануж предлага на Анупама да се обади на Хасмук, но той е вдига, затова тя се опитва да се обади на Самар. Анупама научава, че Пахи се е преместила близо до къщата на Шах, което я дразни. Момчетата отново тормозят Димпъл и Ануж се ядосва, иска да се сблъска с тях, но Анупама го успокоява. Димпъл отива до тоалетната, а Анупама я придружава. Димпъл разпитва за Пахи.

Междувременно Самар и Паритош помагат на Адхик, докато Пахи размишлява върху решението си да се премести близо до семейство Шах. Тя обвинява Анупама, че е разрушила мечтата ѝ да се наслаждава на живота в имението на Кападия. Пахи продължава да е твърдо решена да не върши никаква работа, смятайки себе си за принцеса.

Димпъл разпитва едно от момчетата защо е направило снимка, а след това Анупама го моли да я изтрие. Момчето се подиграва на Анупама, карайки я да се прикрие. Момчето се кара с Анупама и Димпъл, което кара Анупама да извика Ануж, който пристига и бие момчето.

Момчето се заклева да отмъсти на Ануж. Ануж подчертава, че на момичетата трябва да се гледа като на отговорности, а не като на възможности.

По-късно Ануж, Анупама, Димпле и Нимрит пътуват заедно. Димпъл и Нимрит молят да ги оставят край пътя, но Ануж и Анупама изразяват опасения за тяхната безопасност. Анупама критикува лошото възпитание на момчетата и отрицателното влияние на социалните медии. Нимрит изказва благодарност на Ануж и Анупама за смелостта им. Димпъл се извинява, че е създала проблеми, но Ануж и Анупама я успокояват. Всички се сбогуват, като обещават да поддържат връзка. Анупама подарява на Димпъл и Нимрит щипки за коса и се снима с тях.

След като се разделят, Анупама се чувства зле. Междувременно момчетата препречват пътя на Димпъл и Нимрит и ги нападат. Ануж и Анупама пристигат, за да помогнат, и влизат в спор с момчетата. По време на схватката Ануж е ударен по главата и изпада в безсъзнание. Едно от момчетата отнася Димпъл.

Анупама отчаяно се опитва да събуди изпадналия в безсъзнание Ануж. Когато той най-накрая се събужда, двамата се прегръщат и Ануж пита Анупама дали е добре. След това те се съсредоточават върху издирването на Димпъл, като откриват на пътя нейната щипка за коса и лични вещи. Анупама претърсва близката джунгла и с ужас открива Димпъл, което кара нея и Ануж да изпаднат в паника и да се разплачат.

Анупама и Ануж бързат да откарат Димпле и Нирмит в болницата. Докато са там, Ануж търси помощ от полицията, за да залови виновниците. Анупама се измъчва от спомена за предишното щастие на Димпъл и съжалява, че не е успяла да я защити. Тя се замисля как някой би могъл да навреди на Димпъл.

Ануж моли инспектора да гарантира справедливост за Димпъл и обещава, че двамата с Анупама ще сътрудничат като свидетели. Инспекторът съветва Ануж да се погрижи за Анупама, която е видимо притеснена. Размишлявайки върху селфито с Димпъл и Нимрит, Анупама се мъчи да разбере как е могла да се случи такава трагедия. Ануж изразява съжаление, че не е предотвратил нападението и че е оставил Димпъл и Нирмит на пътя. Анупама се срива.

Кавия разпитва Ванрадж за кутия за обяд, предполагайки, че може да е за Пахи. Въпреки възраженията на Ванрадж, семейството се опитва да го обеди да остави Пахи да се грижи сама за себе си.

В болницата Анупама се тревожи за правото на мъжете да нападат жени. Лекарят съобщава на Ануж и Анупама, че Димпъл и Нирмит са в критично състояние, като Димпъл е претърпяла множество нападения, а Нирмит има вътрешни наранявания. Лекарят ги съветва да посетят пациентите. Въпреки първоначалното си колебание Анупама решава да се срещне с Димпъл, за да ѝ предложи утеха и да я успокои.

Събирайки смелост, Анупама се приближава до Димпъл, която се срива в ръцете ѝ. Анупама я утешава, докато Димпъл се жалва, че се е родила момиче, и се пита защо Бог я е създал такава. Анупама успокоява Димпъл, като казва, че тя не трябва да съжалява, че е момиче, а да се пита за човечността на нападателите. Анупама се извинява, че не е успяла да спаси Димпъл, но обещава винаги да я подкрепя. Димпъл, загрижена за Нирмит, е информирана от Анупама, че той е ранен, но е с Ануж.

След това Димпъл моли Анупама да се обади в полицията, тъй като иска да даде показания Анупама обещава да подкрепи Димпъл в борбата ѝ, като ѝ предлага насърчение.

Междувременно Лила споделя разочарованието си от отношението на Пахи с Кавия, като изразява мнение, че колкото повече показват любов, толкова повече Пахи отговаря с лошо поведение. Лила моли Кавия да говори с Ванрадж.

Обратно в болницата Анупама и Ануж са смаяни, когато Нирмит оттегля обвинението срещу нападателите на Димпъл. Анупама е шокирана от решението му. Анупама и Ануж настояват Нирмит да подкрепи Димпъл, като подчертават, че престъпниците не трябва да остават ненаказани. Анупама изтъква смелостта на Димпъл и настоява Нирмит да се застъпи за нея. Въпреки тяхното насърчение Нирмит остава безмълвен.

Кавия предлага да занесе обяда на Пахи, за да попречи на Ванрадж да го направи, вярвайки, че Пахи ще вдигне още повече гневни скандали, ако Ванрадж го занесе сам. Адхик моли Пахи да му направи кафе, което тя отказва. Когато Кавия пристига, Пахи я игнорира, но Адхик кани Кавия да влезе. Пахи коментира, че е знаела, че баща ѝ не може да понесе да я вижда разстроена.

Димпъл безстрашно дава показанията си в полицията, с което си спечелва аплодисментите и гордостта на Анупама и Ануж. Ануж поздравява Димпле за смелостта ѝ. След това Димпъл пита Нирмит дали да съобщи на семейството си, но той казва, че не може да каже на близките си, тъй като те няма да ги приемат. Димпъл пита Нирмит дали е на нейна страна, но Нирмит мълчи, оставяйки Анупама и Ануж шокирани.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 189 - Нови начала и стари рани

“Свободна да избира" еп. 188 - Ануж срещу семейство Шах

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?