Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 177 - Анупама и Ануж в опасност!

Добави коментар

Анупама изгонва Пахи от дома си, за да я накаже и да я накара да осъзнае грешките си. Анупама и Ануж прекарват известно време заедно, но пътуването им е прекъснато от опасна ситуация на пътя. Вижте какво ще се случи в епизод 177 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Адхик търси Пахи. Ануж му казва, че тя е с Анупама. Пахи моли майка си за милост, но Анупама планира да ѝ даде урок. Пахи моли Анупама да не проваля празненството. Ануж забелязва Анупама, която слага край на санджака, оставяйки всички в ступор. Ванрадж иска обяснение за действията на Анупама. Ануж отпраща гостите, оправдавайки се със семеен проблем.

Пахи информира Ванрадж за плана на Анупама да отмени сватбата. Ванрадж пита защо. Анупама му казва, че Пахи тайно е поръчала скъпи бижута. Семействата са смаяни. Барха се наслаждава на разиграващата се драма, докато Адхик забелязва усмивката ѝ. Анупама казва, че Ванрадж се е отнасял с Пахи като с принцеса, а сега тя се мисли за кралица. Тя се извинява на Ануж за поведението на Пахи, но Ануж я уверява, че това не е необходимо.

Анупама е бясна от поведението на дъщеря си и иска да я накара да разбере последствията от действията си. Пахи се разплаква и Анупама ѝ напомня, че е казала, че ѝ завижда. Тя пита какво е постигнала, за да ревнува Анупама от нея. Анупама твърди, че глезенето на Пахи ѝ пречи да се учи от грешките си.

Анупама обвинява себе си за грешките на децата си, особено за тези на Пахи. Кавия посочва, че Паритош се е извинил за грешките си, за разлика от Пахи. Анупама разкрива повърхностната причина, поради която Пахи се е омъжила за Ануж, и оставя всички шокирани и разочаровани. Тя добавя, че дъщеря ѝ е заявила, че самата тя се е омъжила за Ануж, за да бъде богата. Анупама е разочарована от дъщеря си. Ануж съжалява, че е помогнал на Пахи.

Коментарите на Пахи за това, че Анупама се е омъжила за Ануж заради пари, дълбоко нараняват Анупама. Тя поставя под въпрос възприятията на Пахи и говори за жертвите, които е направила, за да отгледа децата си. Цялото семейство осъжда поведението на Пахи.

За наказание Анупама нарежда на Пахи да се изнесе от къщата на Кападия. Адхик подкрепя решението ѝ. Лила забранява на Пахи да се завърне в къщата на Шах. Анупама добавя, че Пахи не може да отиде и в дома на Бхавеш и Канта. Доли също отказва да ѝ помогне. Отчаяна, Пахи моли Анупама да не я изхвърля, но Анупама е твърда в решението си.

Пахи отказва да напусне къщата на Кападия въпреки решението на Анупама. Ванрадж се опитва да се намеси, за да помогне на дъщеря си, но Анупама му напомня за миналите му действия. Той обяснява, че тогава е бил ядосан. Анупама казва, че сега тя е ядосана. Добавя, че ще позволи на семейство Шах да приюти Пахи, но отказва да ѝ позволи да остане в нейната къща. Адхик отказва да остане в къщата на Шах. Преди да си тръгнат, Анупама прави аарти за Пахи и Адхик. Анупама е тъжна, но непреклонна.

Ванрадж е ядосан на Ануж и Анупама, че са изхвърлили Пахи, като твърди, че са били запознати с характера ѝ, преди да я приютят в дома си. Останалите членове на семейството не са съгласни с него. Той е шокиран.

Анупама се чувства претоварена и иска да си почине. Тя иска да прекара време с Ануж и Ану, за да си избистри мислите. Те планират семейна екскурзия. Междувременно Пахи е ядосана и обидена на Анупама, че я е изхвърлила. Тя се чувства пренебрегната от родителите си и ги обвинява за положението си. Адхик се разправя с Пахи и я пита дали разбира сериозността на грешката си. Адхик напомня на Пахи, че тя не е част от семейство Шах или Кападия, а сега е от семейство Мехта. Адхик подчертава, че е важно Пахи да се адаптира към тяхното положение. Пахи остава ядосана.

Анупама вика Барха, но Анкуш ѝ съобщава, че Барха я няма. Анупама смята, че Барха е провокирала действията на Пахи, така че тя също трябва да напусне къщата на Кападия. Ануж твърдо казва на Анкуш да напусне къщата, преди да се върнат от пътуването си. Анкуш ги разбира и ги уверява, че скоро ще се изнесат.

Адхик пристига, за да вземе мобилния телефон на Пахи. Той иска разрешение от Анупама да се обръща към нея с "майко". Тя се съгласява. Адхик иска от Ануж аванс. Ануж го уверява, че ще го получи. Анупама се надява, че Адхик ще окаже добро влияние върху Пахи. Адхик ги уверява, че ще се грижи добре за Пахи. Анупама заминава заедно с Ану и Ануж. Тя се чувства неспокойна. Ануж я утешава.

Пахи е разстроена, че майка ѝ е заминала на някъде. Адхик я успокоява. Пахи изразява огорчението си, като пожелава на Анупама трудно пътуване и живот. Междувременно Ванрадж иска да се срещне с Пахи. Семейството го спира. Ванрадж изразява отвращението си от решението си Анупама да замине. Кавия се опитва да го вразуми. Лила съветва Ванрадж да остави Пахи сама да се справя сама с проблемите си. Съседите на Шах клюкарстват за тях. Ванрадж утешава Лила.

В колата Ануж решава да пусне музика. Анупама и Ану се веселят, докато не започват да звучат тъжни песни, което кара Анупама да се разстрои. Ану пита какво означава "раздяла", а Ануж обяснява, че това е, когато двама души стоят далеч един от друг. Тогава Ану пита дали Пахи и Адхик са разделени от тях, което оставя Анупама смаяна. Ануж прекъсва разговора, като успокоява Анупама, че това което е направила е необходимо, за да може Пахи да порасне.

Семейство Шах е смаяно да види как Пахи и Адхик пристигат с чантите си. Ванрадж разпитва Пахи, защо не отговаря на обажданията му, а Лила ѝ забранява да влиза в къщата на Шах. Пахи разкрива, че е станала тяхна съседка и разменя остри думи с Лила. Пахи обяснява на Ванрадж, че иска да се докаже, докато Лила се притеснява, че ако Пахи живее наблизо, това ще им създаде проблеми.

Междувременно Анупама и Ануж закарват Ану в лагера. Ану се чувства тъжна, че трябва да се разделят. Анупама успокоява Ану и моли учителката ѝ да се грижи за нея. Ану пита дали родителите ѝ ще се върнат да я вземат и дали ще останат заедно, което Анупама и Ануж обещават. Ануж и Анупама решават да прекарат известно време заедно.

По-късно Ануж и Анупама се оказват в напрегната ситуация на пътя, когато един джип препречва пътя им и след това започва да се движи на заден ход към тях. Ануж и Анупама едва избягват катастрофа. Когато Ануж се опитва да разбере какво е става, Анупама го спира. Изведнъж мъже от джипа насочват пистолет към тях, което ги плаши.

Адхик се оплаква на Пахи, че е наела къща близо до семейство Шах. Адхик казва, че отношенията им с Шах са сложни, и решава, че трябва да си намерят новa къща. Пахи настоява, че не бива да пропиляват периода на медения си месец в търсене на къща. Адхик предупреждава Пахи, че няма да търпи глупости, ако тя се е преместила близо до Шах заради грешни причини, оставяйки Пахи смаяна.

Мъжете от джипа разкриват, че инцидентът е бил шега, целяща да станат известни в социалните мрежи. Ануж и Анупама са ядосани. Ануж признава, че не е трябвало да минават по краткия път.

Лила изказва разочарованието си от Пахи. Ванадж подкрепя дъщеря си, заявявайки, че никой няма да я спира да идва в къщата му. Хасмук също подкрепя Пахи, като смята, че тя може да има нужда от тяхната помощ, за да започне живота си. Ванрадж излиза от къщата. Адхик се обажда на Лила, уверявайки я, че няма да позволи на Пахи да създава проблеми, с което си спечелва похвалата на Лила. Въпреки това тя все още се притеснява, че Пахи скоро ще започне да създава проблеми.

Ануж и Анупама са помолени от двойка непознати, които се наричат Димпъл и Нирмит да ги закарат. Когато ги питат защо не са потърсили помощ от джипа преди тях, Димпъл и Нирмит казват, че покрай тях не е минавал джип, което обърква Ануж и Анупама. Ануж и Анупама решават да ги закарат. По време на пътуването двойката споделя, че са избягали за да се оженят, което припомня на Анупама за Пахи и Адхик. Това ядосва Анупама. Тя смъмря Димпъл и Нирмит. Димпъл признава, че се чувства виновна.

Междувременно Кавия предлага на Кинжал да поговори с Паритош. Кинджал разговаря с Паритош за това колко е важно да работи и да допринася за управлението на домакинството. Паритош признава, че не е достатъчно психически стабилен, за да работи извън къщата. Кинжал предлага на Паритош да работи при нея, с което той се съгласява. По-късно Паритош разговаря с дъщеря им, изразявайки решимостта си да си върне доверието на Кинджал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 189 - Нови начала и стари рани

“Свободна да избира" еп. 188 - Ануж срещу семейство Шах

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?