Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 176 - Анупама отменя сватбата!

Добави коментар

Семействата Шах и Кападия се събират за санджака на Пахи, но тържествата са белязани от напрежение и конфликти. Ванрадж прощава на дъщеря си и решава да участва в ритуалите. Пахи, подтикната от Барха, купува скъпи бижута, без да се съобрази с финансовите възможности на Адхик. Вижте какво ще се случи в епизод 176 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ану учи на танци Адхик, Джи Кей, Анкуш и Ануж, като обяснява, че Самар е изпратил видеоклип, за да упражняват лесните стъпки, а той ще преподава трудните. Анупама хвали усилията на Ану и въпреки критиките на Барха, Анупама е доволна от танца. Анупама получава обаждане от Самар и решава да посети къщата на Шах със семейство Кападия. Барха остава в къщата.

В дома на семейство Шах Пахи пада и Ванрадж ѝ се притичва на помощ. Пахи плаче и моли за прошка, но Ванрадж я отхвърля. Самар и Паритош я развеселяват и танцуват заедно. Ванрадж е наблюдаван от Кавия, която се усмихва. Шах и Кападия се наслаждават на танците с Пахи, Самар и Паритош, но Пахи забелязва, че Адхик не е там. Ануж уверява Пахи, че Адхик ще се присъедини към тях по-късно. Лила моли Анупама да убеди Ванрадж да присъства на празненството, но Анупама отказва да го моли повторно.

Ануж използва обратна психология върху Ванрадж, като му предлага вместо това да отиде в Мумбай. Лила се съмнява в намеренията на Ануж, но той ѝ казва да изчака резултатите. Междувременно Барха манипулира Пахи да повярва, че Ануж и Анупама са пратили Адхик в офиса умишлено, което разстройва Пахи.

Ванрадж се чувства неспокоен, виждайки приготовленията за санджака, и решава да замине за Мумбай. Той обещава да присъства на сватбата. Пахи изпява емоционална песен, за да го спре. Анупама напомня на Ванрадж за радостта, която е изпитал при раждането на Пахи, и се опитва да го убеди да остане заради нея. Ануж утешава Анупама. Пахи признава на Ванрадж, че чувства, че го е разочаровала, наричайки се лоша. Ванрадж я прегръща и утешава.

Пахи признава грешката си пред Ванрадж, признавайки, че постъпката ѝ е била погрешна, но защитавайки Адхик. Тя моли Ванрадж да се присъедини към церемониите ѝ, тъй като иска той да е до нея. Ванрадж признава, че е искал да участва в сватбата ѝ, но гневът му е бил пречка. Той благодари на Ануж, че е използвал обратната психология и че е поел отговорност за Пахи, когато той се е отрекъл от нея.

Рамката на семейната снимка се счупва, което причинява стрес на Анупама. Ванрадж се заема с приготовленията, докато Ануж и Девика наблюдават. Ануж съжалява, че е въвлякъл Ванрадж, опасявайки се, че той може да развали нещата, но Девика решава да изчака и да види. Ануж и Анупама споделят романтичен момент, прекъснат от Девика, която моли Анупама да се справи с намесата на Ванадж. Анупама решава да позволи на Ванадж да продължи да помага за приготовленията, а Ануж подкрепя това, предполагайки, че Ванадж иска да допринесе като баща.

Шах и Кападия се събират за санджака. Пахи критикува украсата, направена от Девика, но Адхик я защитава, призовавайки Пахи да се наслади на празника. По време на санджака Барха и Ванрадж си разменят подигравки. Кинжал си играе с бебето си и Паритош предлага да се грижи за него, позволявайки на Кинжал да се наслади на събитието.

Приятелката на Барха я пита защо не е планирала по-голяма сватба за Адхик. Барха споделя, че би предпочела Париж, но Ануж е искал обикновена сватба. Тя запознава Пахи с приятелката си и Пахи се опитва да се държи изискано, като не се съобразява с Бхавеш и Канта. Анупама се кара на Пахи за това, в резултат на което Пахи се чувства разстроена и обвинява Анупама, че е развалила настроението ѝ. Барха се наслаждава на напрежението между Пахи и Анупама.

Ванрадж предлага на Ануж питие, като отново му благодари. Ануж и Ванадж се шегуват с Девика, а Анупама и Кавия оценяват нарастващата връзка между Ануж и Ванадж. Въпреки другарството Анупама се притеснява нищо да не се обърка.

Пахи се чувства неловко, когато Лила и Канта се подготвят да говорят за нея. Лила, наричайки Пахи единствената си внучка, изразява колко много ще ѝ липсва. Пахи отвръща на чувствата. Канта благославя Пахи и Адхик, като им подарява златна верижка и гривна. Приятелката на Барха отбелязва, че Канта е от средната класа, но Кинжал подчертава късмета на Пахи да получи такава любов. Семейство Шах се разплаква, което кара Ану да разведри обстановката и да подкани към танци.

Лила и Самар предлагат състезание по танци между Ванрадж и Анупама. Ануж и Хасмук подкрепят Анупама, а Лила и Кавия подкрепят Ванрадж. Двамата се състезават в танцова надпревара, към която по-късно се присъединяват Ануж и Кавия, което радва семейството. Танцът завършва с равенство и семейството си прави групово селфи.

Барха дърпа Пахи настрана и я кара да подпише фактура, което ядосва Адхик, който спори с Пахи. Анупама вижда фактурата и се ядосва, като планира да се противопостави на Пахи и Барха. Когато Самар вика Пахи на дансинга, Адхик отказва да танцува с нея. Пахи го предизвиква да разкрие какво се е случило, което води до напрегнат, насилствен танц между тях. Ануж забелязва притеснението на Анупама и я отвежда настрани, където тя остава видимо разстроена от Барха. Адхик спира да танцува, което шокира всички. Анкуш разпитва Адхик какво става. Пакхи продължава да танцува със Самар и Паритош, като си спечелва аплодисментите на всички. След това Самар вика Доли, Кинжал, Паритош и Кавия да се представят на сцената.

Пахи се изправя срещу Адхик за реакцията му, че е купила скъпи бижута, като твърди, че не е нужно да ги плащат веднага. Адхик контрира, че бижутата струват 60 лакх (около 130 158 лева) и пита как ще ги платят по-късно. Спорът им е подслушан от Анупама.

Междувременно Девика, Кинжал и Кавия танцуват, а Паритош е щастлив, гледайки Кинжал. Анкуш и Барха също танцуват, като печелят похвали от Лила. Кавия предизвиква Лила да се представи по-добре, а Лила обещава да покаже уменията си. Анупама решава да се намеси в спора на Пахи и Адхик. Адхик разкрива, че заплатата му е 1 лакх на месец (около 2169 лева), а Пахи го критикува, че работи за Ануж, вместо да поиска равноправно партньорство в компанията. Тя поставя под въпрос амбицията му. Анупама е разочарована от дъщеря си.

Лила и Хасмук изпълняват танц, а Самар призовава всички да излязат на дансинга за един групов танц. Адхик избягва Пахи, а Анупама забелязва напрежението. Пахи се доверява на Барха за това, че Адхик е разстроен, а Барха я съветва да не прави компромиси с мечтите си. Барха кара Пахи да покаже бижута на приятелките ѝ.

Анупама търси Пахи. Една от приятелките на Барха унижава Пахи, като казва, че тя не е част от семейство Кападия. Пахи се хвали, че Ануж ще стане партньор на Адхик. Приятелката се подиграва, казвайки, че Анупама не е позволила на Ануж да похарчи много пари за нейния санджак, така че защо би дала партньорство на Адхик. Пахи заявява, че тя следва примера на майка си да се омъжи за богаташ. Тя заявява, че всеки иска да бъде богат, а най-краткият път е бракът. Анупама е смаяна от думите на дъщеря си.

Семейство Шах търси Анупама и Пахи. Анупама, разгневена, зашлевява Пахи и отменя сватбата ѝ, оставяйки Пахи потресена. Барха се усмихва, чувствайки, че е успяла да манипулира Пахи и да предизвика раздор между нея и Анупама. След като сватбата е отменена, Пахи моли Анупама да размисли, докато Барха се наслаждава на раздора, който е посяла.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 189 - Нови начала и стари рани

“Свободна да избира" еп. 188 - Ануж срещу семейство Шах

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?