Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 175 - Барха сее раздор между Анупама и Пахи!

Добави коментар

Семействата Шах и Кападия се подготвят за сватбата на Пахи и Адхик, но приготовленията са белязани от напрежение между Пахи и Анупама. Анупама се тревожи за поведението на Пахи и за бъдещето на брака ѝ с Адхик. Ванрадж отказва да участва в сватбата. Вижте какво ще се случи в епизод 175 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама, Ануж и Шах започват да планират сватбата на Пахи и Адхик, като разпределят задачите и определят графика за предсватбените тържества. Междувременно Ванрадж е разтърсен от емоциите си. Ванрадж дава пари на Анупама и Ануж, за да ги харчат за сватбата на Пахи, но Ануж отказва да ги вземе. Ванрадж настоява. Анупама е шокирана.

Пахи се държи неуважително с Барха, като се хвали пред приятелката ѝ, че е съпруга на Адхик, и разкрива скорошните бизнес загуби на Барха. Пахи също така казва на приятелката на Барха, че Барха се е опитала да отнеме къщата и компанията на Ануж. Барха е смаяна. Барха отива и се оплаква на Анупама. Анупама казва на дъщеря си да уважава по-възрастните. Пахи спори с Анупама. Ануж моли Барха, Адхик и Пахи да се извинят един на друг. Адхик и Пахи се извиняват на Барха.

Междувременно семейство Шах се подготвя за сватбата. Лила иска да задържи семейните бижута, вместо да даде някои от тях на Пахи, защото тя няма да го оцени, но Хасмук казва, че трябва да дадат на Пахи нейния дял и тя да реши какво да прави с него. Самар и Паритош насърчават семейството да се съсредоточи върху подготовката на сватбата. Кинжал се връща у дома, а Ванрадж е щастлив да види снаха си и внучката си.

Анупама, обезпокоена от спора между Пахи и Барха, съветва Адхик да се увери, че любовта му към Пахи не го заслепява за доброто и злото. Адик разбира съвета на Анупама. Анупама се чувства неспокойна, тъй като сватбата наближава. Пахи и Адхик прекарват времето си заедно, а Барха ги наблюдава.

Ануж и Анупама обсъждат желанието на Ану да бъде сватбен диджей, като отбелязват, че тя имитира Ануж. Те констатират, че всички изглеждат щастливи от сватбата, с изключение на Барха и Ванрадж. Ануж и Анупама споделят нежен момент, прекъснат от Адхик, който обсъжда с тях темата на сватбата. По-късно Анупама изразява загриженост за Адхик и Пахи, заявявайки, че не иска те да приемат Ануж за даденост.

Кинжал казва на Паритош, че ще си тръгне след сватбата, което го разстройва. Лила дочува и планира да се намеси. Семейство Шах обсъжда поканите за сватбата, като Лила предлага да включат Ванрадж. Лила моли Анупама да поговори с Ванрадж. Те оставят поканите в стаята му.

Ануж, Анкуш, Адхик и Ану се подготвят за санджака. Към тях се присъединяват Самар и Паритош. Ануж съветва Барха да присъства на сватбата, защото съжалява, ако пропусне сватбата на брат си. Ванрадж заменя името си с това на Ануж на сватбените покани, което шокира всички.

Анупама настоява Пахи да остане в дома на Шах до сватбата. Пахи не иска да го направи. Анупама казва на Пахи, че не отправя молба, а ѝ нарежда да отиде. Кавия съобщава на Ванрадж, че Пахи ще остане при тях до сватбата. Той е шокиран. Ванрадж не иска да вижда дъщеря си.

Ануж съобщава на Анупама, че вече е резервирал кетъринг за сватбата. Той изразява желанието си да направи всичко по силите си за Пахи, защото тя е нейна дъщеря. Анупама обаче смята, че Пахи не бива да остава в къщата на Кападия. Адхик се опитва да убеди Пахи да отиде в къщата на Шах. Пахи се ядосва. Барха манипулира Пахи.

Ануж казва, че иска да помогне на Пахи и Адхик. Анупама казва на Ануж, че ако иска да направи нещо за Пахи, трябва да изхвърли нея и Адхик от къщата. Тя добавя, че след като Адхик и Пахи бъдат изгонени от къщата, те ще се научат на отговорност.

Барха подмолно манипулира Пахи срещу майка ѝ. Адхик напомня на Пахи за тяхната реалност. Той деликатно отбелязва, че живеят в къщата на Анупама. Анупама предлага, че вместо да харчи разточително за сватбата, Ануж би могъл да инвестира в образованието на Пахи и други ценни неща. Пахи чува този разговор. Междувременно Паритош отхвърля предложение за работа, чувствайки се неподготвен да се изправи пред света.

Пахи заявява на Анупама, че тя ревнува от нея. Анупама е смаяна. Това води до разгорещена размяна на реплики между тях, като Анупама остава дълбоко засегната от обидните думи на Пахи. Барха се усмихва, виждайки как Пахи и Анупама се карат. Анупама е просто уморена от цялата драма с Пахи.

Анупама подарява традиционен сари на Пахи, но Пахи се обижда и критикува сарито, че е евтино. Адхик защитава жеста на Анупама, като напомня на Пахи, че сарито е избрано с любов. Без да се трогне, Пахи настоява да си купи дизайнерско сари. Пахи критикува вкуса на Анупама, като го нарича евтин. Анупама отказва да бъде манипулирана и казва на Пахи, че може да носи леенга за приема, но по-просто облекло за церемонията. Адхик уверява Анупама, че Пахи ще облече това, което Анупама е избрала. Барха замисля нещо.

Ануж, Анупама, Пахи и Адхик посещават семейство Шах. Ванрадж е разстроен, като вижда дъщеря си. Кинжал посреща Анупама, която се кани да вземе бебето. Пахи го грабва преди Анупама да успее. Барха изкушава Пахи с много скъпа леенга, която Пахи веднага поисква за сватбата. Лила не харесва цената на леенгата. Пахи пренебрежително казва на Лила, че това не я засяга, тъй като Ануж плаща. Лила казва, че Пахи ограбва Ануж. Пахи моли Лила да не я поучава като Анупама. Барха подхвърля, че е избрала подхождащ костюм за Адхик. Адхик остава безмълвен по време на разговора.

Кавия настоява Пахи да обмисли възможността да облече по-просторен тоалет за сватбената церемония, като се позовава на желанието на Анупама. Пахи се противопоставя, като напомня на Кавя, че тя не е носила "семпли дрехи" за собствената си сватба. Кавия се защитава, като обяснява разликата с мястото на провеждане на съответните церемонии. Разговорът прераства в спор.

Пристига Девика и заявява, че може да направи същата леенга в рамките на бюджета на семейство Шах. Девика показва мостра, с което впечатлява Пахи. Семейство Шах с облекчение приема предложението на Девика. Анупама прибира по-простия тоалет, който е избрала за Пахи. По-късно Девика казва на Ануж и Анупама, че не бива да се притесняват.

Анупама критикува Барха, че е предложила толкова скъп тоалет. Барка я пита защо не иска да изпълни мечтите на дъщеря си. Междувременно Пахи се опитва да предложи вода на Ванрадж. Ванрадж я избягва.

Ануж се опитва да развесели Анупама. Тя е уморена от Пахи. Междувременно семейство Шах се подготвя за церемонията на Пахи. Пахи се чувства огорчена от отсъствието на Ванрадж. Кавия се опитва да убеди Ванрадж да присъства на церемонията, но той продължава да упорства. Това кара Пахи да се разплаче.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 189 - Нови начала и стари рани

“Свободна да избира" еп. 188 - Ануж срещу семейство Шах

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?