Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 174 - Анупама слага край на капризите на Пахи!

Добави коментар

Барха е решена да разкрие истинските намерения на Адхик, докато семействата Кападия и Шах се готвят за сватбата. Пахи иска пищно тържество, което води до разногласия. Вижте какво ще се случи в епизод 174 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама приспива Ану. Пахи, която се чувства самотна и несигурна, доверява на Анупама молбата на Адхик да спят разделени и търси утеха от майка си. Пахи признава, че се чувства самотна и иска подкрепата на Анупама. Ануж ги наблюдава.

Ванрадж се разстройва, докато празнува новата година със семейството си, спомняйки си действията на Пахи. Той отказва да слуша музика и се мъчи да приеме ситуацията. Хасмук казва на Лила, че на Ванрадж ще му трябва време, за да се приспособи към промените. Ванрадж и Самар неловко се поздравяват с Честита Нова година. Паритош се връща в дома на Шах неочаквано и признава, че не е могъл да приеме новината за Пахи и е побързал да се върне.

Пахи и Адхик пожелават на Кападия щастлива нова година, а Адхик моли Ануж за работа в неговата компания. Той казва, че иска да се грижи за Пахи. Ануж решава да помогне на Адхик. Барха смята, че брат ѝ не е искрен. Адхик и Барха спорят помежду си. Ануж съобщава на всички за намерението си да обсъди сватбата на Пахи и Адхик със семейство Шах.

На Ванрадж му липсва Пахи. Кавия пита Ванрадж дали ще прости на дъщеря си. Ванрадж казва, че все още не е взел решение. Самар и Паритош утешават Ванрадж и се застъпват за Пахи. Междувременно Барха вярва, че Адхик само се преструва, че го е грижа за Пахи, и че се опитва да я използва за собствена изгода. Барха се изправя срещу Адхик, но той отрича и ѝ казва да остави него и Пахи на мира. Барха решава да разобличи Адхик.

Ануж и Анупама се опитват да обсъдят сватбата на Пахи и Адхик с Шах. Ванрадж категорично отхвърля предложението им. Въпреки неодобрението на Ванрадж, Хасмук насърчава семейството да планира сватбата. Анупама посочва като приоритет това, че Пахи ще напусне къщата на Шах с уважение. Ануж казва на Хасмук, че ще направи нужните ритуали, ако Ванрадж откаже, но подчертава ролята на Ванрадж като баща на Пахи.

Анупама се опитва да убеди Ванрадж да подкрепи Пахи. Анупама размишлява върху своето родителство, признавайки своите недостатъци и поемайки частична отговорност за избора на Пахи. Ванрадж е разстроен, защото Пахи не го е уважила. Той не е сигурен дали Адхик ще бъде верен на Пахи. Анупама настоява Ванрадж да участва активно в сватбата заради Пахи. Той обаче остава безмълвен.

Анупама съобщава на Пахи, че Шах са се съгласили на сватбата. Тя пита дали Ванрадж ѝ е простил. Ануж моли Пахи да бъде търпелива. Барха е шокирана, че Шах са се съгласили на сватбата. Анкуш пита за датата на сватбата. Анупама казва, че Шах ще ги информират по-късно.

Хасмук и Лила се срещат с пандита, за да определят датата за сватбата. Кавия се притеснява от краткото време за организиране на сватбата. Анупама се разплаква, докато си мисли за сватбата на Пахи. Ануж я утешава. Той иска Ванрадж и Барха да се съгласят на сватбата.

Бхавеш закачливо плаши Анупама и благославя Пахи и Адхик. Пахи е благодарна за одобрението му. Братята ѝ липсват и тя е тъжна, че няма да празнува Бхай Дуж с тях. На Шах им липсва Пахи по време на празника. Пахи споделя с Анупама, че братята ѝ липсват. Ануж казва на Пахи да не се натъжава. Ванрадж изпраща Паритош и Самар да отпразнуват Бхай Дуж с Пахи.

За изненада на Пахи, Паритош и Самар пристигат в къщата на Кападия. Анупама е щастлива да ги види. Партиош и Самар дразнят Пахи и се шегуват с Адхик. Пахи празнува Бхай Дудж с братята си. Барха отказва да празнува Бхай Дуй с Адхик. Адхик се разстройва.

Лила казва на Ванрадж и Хасмук, че Пахи и Адхик могат да се оженят след четири дни. Анупама обявява, че сватбата на Пахи и Адхик ще се състои в къщата на Шах. Пахи желае сватба на по-помпозно и бляскаво място, което води до напрежение. Барха ѝ се подиграва. Пахи иска грандиозна сватба и казва, че след като Ануж е поел отговорност за нея, той трябва да се погрижи за сватбата ѝ. Ануж се съгласява на грандиозна сватба, но Анупама го спира.

Анупама се извинява на Ануж, че го е прекъснала. Тя се кара на Пахи за нейните искания и поставя под съмнение внезапното желание на Пахи за голяма сватба, след като е избягала за да се омъжи. Анупама се ядосва на Пахи, че е избягала с Адхик и след това изисква пищна сватба. Тя ѝ казва, че трябва да е щастлива, че ще има сватба изобщо.

Барха казва, че Адхик не заслужава грандиозна сватба. Пахи надига глас срещу Барха. Анупама се кара на Пахи, че не уважава Барха, която ѝ е като свекърва. Пахи се кани да спори. Адхик я спира и се извинява. Той убеждава Пахи да организират сватбата в къщата на Шах. Той обещава да устрои грандиозно парти след сватбата.

Барха пита дали Адхик може да си позволи грандиозно тържество. Адхик казва, че има спестявания. Барха казва, че скоро няма да има нищо. Пахи се ядосва. Барха продължава да я дразни. Адхик успокоява съпругата си. Анупама запалва лампа и се моли за сватбата.

Анупама, Ану и Ануж се приготвят да отидат на работа и на училище. Ануж разкрива, че Адхик ще се присъедини към него в офиса. Пахи приготвя обяд за всички. Анупама е зарадвана от това. Лила се опитва да се обади на Анупама. Анупама игнорира обажданията на Лила, защото е в колежа. Лила се притеснява за сватбата на Пахи.

Барха, въпреки предупреждението на Анкуш, остава решена да разкрие истинската му същност пред всички. Тя посреща гости в къщата на Кападия. Присъствието на Пахи е обект на любопитство. Анупама, след успешна презентация в колежа, кани съучениците си и учителя си на сватбата. Учителят ѝ дава само един ден отпуск за сватба, но тя е решена да съчетае ученето с приготовленията за сватбата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 189 - Нови начала и стари рани

“Свободна да избира" еп. 188 - Ануж срещу семейство Шах

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?