Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 169 - Анупама в шок!

Добави коментар

Барха разкрива разочарованието си от брака си с Анкуш. Пахи се противопоставя на семейството си, заявявайки любовта си към Адхик и желанието си да се омъжи за него, оставяйки всички в шок. Вижте какво ще се случи в епизод 169 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Лила споделя с Анупама за обидните коментари на Барха относно външния ѝ вид и традиционните ѝ порядки. Анупама я насърчава да не обръща внимание на Барха и да се наслади на деня. В дома на Шах мъжете се мъчат да си приготвят храна, подчертавайки ежедневните усилия на жените.

Лила изразява загриженост пред Анупама, че Пахи лесно може да се възползва от Ванрадж. Анупама признава, че Пахи наистина е способна да заблуди Ванрадж. Рахи кани Анупама и Лила на басейна, където те се наслаждават на танците заедно. Междувременно Адхик флиртува с Пахи. Анудж се опитва да пее, но среща закачлива критика. След това Ванрадж забавлява всички с пеенето си.

По-късно Анупама решава да се обади на Пахи и ѝ казва да се върне у дома, преди да си има неприятности с баща си. Адхик разкрива на Пахи, че е "изгубил" личните им карти на рецепцията. Пахи се притеснява, но Адхик я успокоява. Анупама се обажда на Анудж. Докато говори по телефона с Анудж, Анупама не вижда личната карта на дъщеря си. Кавия забелязва, че Анупама разговаря с Ануж. Тя настоява тя да ѝ позволи да говори с Ванрадж. Ануж и Анупама дават съвети на Ванрадж и Кавия как да възобновят романтиката си.

Ванрадж и Ануж обсъждат обществените очаквания, които пречат на мъжете да изразяват открито чувствата си. Ванрадж признава, че ревнува от близката връзка на Анудж с Анупама. Анудж казва, че ревнува Ванрадж, защото той има родители. Анкуш ги вижда да разговарят и започва да ревнува. Ванрадж решава да се обади на Пахи

По време на играта "Истина или предизвикателство" Барха разкрива, че обича фамилията на Анкуш, а не самия Анкуш. Това изявление шокира останалите жени. Тя обяснява чувствата си, като казва, че любовта избледнява, но името остава. тя също така пояснява, че Анкуш я е приемал за даденост и никога не ѝ е позволявал да управлява бизнеса въпреки магистърската ѝ степен, заради мъжкото си его.

Анкуш, който се чувства уязвим, след като наблюдава общуването между Анудж и Ванрадж, манипулира Ванрадж, като му казва, че Анудж е дал заем на Самара. Ванрадж е шокиран и се изправя срещу Самар и Ануж. Самар обяснява, че е взел заема, за да уреди кариерата си, и че ще го върне; той също така казва, че е скрил заема от Ванрадж, защото не е искал Ванрадж да се чувства зле. Ванрадж благодари на Анудж, че е помогнал на Самар.

Междувременно Пахи и Адхик прекарват деня в танци и се наслаждават на компанията си в курорта. Анупама и останалите жени утешават Барха и я насърчават да намери любовта и да се помири с Анкуш. Барха се извинява на Лила за предишното си поведение. Лила също се извинява. Жените продължават игрите и сплотяването си.

Анупама случайно се обажда в стаята на Адхик, докато се опитва да се обади на румсервиза за вода. Адхик се дразни, защото обаждането прекъсва момента му с Пахи.

По време на играта Барха пита Анупама дали обича повече името Кападия или Ануж. Анупама обяснява значението на любовта за нея. След това Кавия моли Анупама да сподели нещо, за което съжалява, че не е имала в живота. Анупама признава, че съжалява, че не е била образована. Анупама разкрива, че Ану я учи на английски, което впечатлява всички.

Когато се готвят да си тръгнат, Анупама е шокирана да открие Пахи заедно с Адхик в курорта. Ану невинно разкрива присъствието им пред Лила. Анупама и Лила се скарват с Пахи за това, че е деляла една стая с Адхик. Пахи защитава действията си с аргумента, че не е дете и може да взема собствени решения.

Лила обвинява Адхик, че е провокирал ситуацията с Пахи. Барха защитава Адхик, заявявайки, че Пахи не е дете и че Адхик не може да я манипулира. Баркха и Лила спорят. Рахи упреква Пахи, която в отговор крещи на всички и им казва да млъкнат. Пахи спори с Анупама, твърдейки, че тя може да взема сама решенията си. Анупама напомня на Пахи, че тя все още иска пари от Ванрадж.

Пахи нарича Анупама, Лила и останалите старомодни, защото имат проблем с това, че момиче и момче са заедно. Анупама ѝ казва, че семейството все още се грижи за нея и тя не самостоятелен възтрастен човек. Пахи заявява любовта си към Адхик и намерението си да се омъжи за него, оставяйки всички смаяни.

Анупама решава да се върне в къщата на Шах с Лила и останалите, а Барха отвежда Адхик. Лила иска да се обади на Ванрадж. Пахи и Кавая молят Анупама да я спре. Анупама пречи на Лила да се обади на Ванрадж. Лила се разплаква и Анупама я утешава. Пахи моли Анупама да я спаси от гнева на Ванрадж. Анупама се кара на Пахи, че е деляла една стая с Адхик. Пахи твърди, че не е направила нищо лошо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!