Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 167 - Анупама спасява Аря от отвличане!

Добави коментар

Семейство Шах празнува Навратри, но празненството е помрачено от напрежението между Кинджал и Паритош. Паритош отвлича Аря, за да се отмъсти на Кинджал. Вижте какво ще се случи в епизод 167 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Семейство Шах се подготвя за празника Навратри. Напрежението се покачва, когато Кинжал отказва да присъства на тържеството, ако Паритош е там. Паритош се чувства отритнат. Семейство Кападия пристига на събитието като специални гости на местното тържество, което шокира семейство Шах. Лила изпитва ревност към успеха и одобрението към Анупама. Паритош наблюдава Анупама и Ануж отдалеч.

Анупама и Ануж връчват награда на Лила, което води до публична конфронтация с Шийла и Сарла за лошото ѝ отношение към Анупама. Анупама подчертава значението на това да се гледа на пред към бъдещето не на зад към миналото. Ануж и Анупама насърчават присъстващите да се съсредоточат върху празника. Тя танцува, пленявайки Ануж. Паритош се опитва да се впусне в разгорещен танц с Анупама. Анупама се противопоставя на Паритош за действията му, а Ванрадж го предупреждава да стои далеч от Аря, докато чакат решението на Кинджал за бъдещето им. Пахи и Адхик се изнизват от празненството. Аря изчезва, което предизвиква паника у Анупама.

Анупама открива бележка от Паритош, която разкрива гнева му и плана му да отмъкне Аря от Кинджал като отмъщение. Анупама, Ванрадж и Самар се събират, за да ги търсят. Анупама се моли за напътствие в един храм и открива следа: играчката на Аря. В къщата на Шах Рахи се страхува от реакцията на Кинджал на изчезването на бебето. Кинджал, която не знае за отвличането, пита за дъщеря си. Анупама уверява Кинджал, че ще я върне при нея. Ванрадж размишлява за вината, която родителите носят за грешките на децата си.

Анупама се изправя срещу Паритош и се опитва да го вразуми, като подчертава, че Аря има нужда от майка си. Анупама успешно взима бебето. Ванрадж и Самар се срещат отново с Анупама, облекчени, че бебето е в безопасност. Обратно в къщата на Шах Кинжал е ядосана на Паритош, докато Лила продължава да защитава действията му, предизвиквайки допълнителен конфликт. Анупама размишлява върху постъпката на Паритош.

Анупама и Ванрадж искат извинение от Паритош. Кинджал обмисля да повдигне обвинение срещу Паритош за отвличане. Ануж се тревожи за развоя на драмата в дома на Шах. Лила защитава действията на Паритош. Анупама критикува липсата на разкаяние и манипулативното поведение на Паритош. Паритош се срива, молейки за възможност да изкупи вината си като баща. Рахи остава неубедена в неговата искреност.

За доброто на Аря Кинджал се съгласява да даде на Паритош още един шанс да бъде баща, но го предупреждава, че няма да се поколебае да го зареже, ако допусне грешки. Паритош изразява благодарността си и обещава да бъде по-добър баща.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!