Актуално Какво ще се случи...

Свободна да избира еп. 166 - Кинджал разтърсва семейство Шах с шокиращо решение!

Добави коментар

Кинджал иска развод от Паритош. Служители от сиропиталището пристигат, за да вземат Ану, след като Паритош съобщава, че тя е в опасност. Паритош признава, че е подал жалбата, за да нарани Анупама, а Анудж го удря. Вижте какво ще се случи в епизод 166 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кинжал се кара на Паритош, когато той се опитва да се приближи до нея, и го отблъсква. Семейство Шах и Рахи влизат в стаята. Рахи пита дали Паритош притеснява Кинжал.

Хасмух насърчава Кинджал да говори, но тя стои със сълзи на очи. Паритош настоява, че нищо не се е случило. Междувременно Анупама учи Ану на стихотворение, а Анудж е щастлив и си пожелава спокоен живот с тях. Анупама получава обаждане от Кинджал и е зашеметена от чутото.

Кинджал, видимо ядосана, обяснява на Шах и Рахи, че се е върнала в къщата, защото Ванрадж и Лила са я убедили, че я подкрепят, но никой не разбира болката ѝ. Тя уточнява, че се е върнала като дъщеря на къщата, а не като съпруга на Паритош. Паритош и Рахи спорят, но Ванрадж се намесва, за да изслуша Кинджал. Кинжал подчертава, че не може да се държи както обикновено, както всички очакват от нея, и обвинява Паритош, че се опитва да се сближи с нея против волята ѝ.

Анупама моли Шах да спрат да притискат Кинжал. Паритош обвинява Анупама, че подстрекава Кинджал, но Кинджал гръмко заявява, че решенията ѝ са си нейни и не се влияят от Анупама. Тя обявява намерението си да се разведе с Паритош, което кара Лила да обвини Анупама, че е разбила дома им. Кинжал предупреждава всички да не обвиняват Анупама и настоява, че решението ѝ е вдъхновено от Анупама, но е взето самостоятелно.

Кинджал обявява, че ще остане в къщата на Шах, докато разводът ѝ бъде финализиран. Паритош я моли да не го разделя от дъщеря им. Кинжал, уморена от оправданията му, заявява, че ще подаде молба за развод на основание изневяра и измама. Докато Лила, Ванрадж и Кавия се противопоставят на решението на Кинджал, Хасмух я подкрепя. Паритош саркастично ръкопляска, обвинявайки Анупама, че се опитва да разбие дома му, а Кинжал, че иска да го вкара в съда. Анупама казва на Паритош да се засрами, но той отвръща, че е неин син и няма срам.

Кинджал и Паритош се скарват и Кинджал решава да започне на чисто, като моли Анупама за напътствия. Анупама се заклева да подкрепи Кинджал на всяка цена.

Кинджал иска благословията на Анупама, а Анупама я подкрепя. Паритош, Ванрадж и Лила се противопоставят на Анупама, но Анупама хвали смелостта на Кинджал. Рахи също се гордее с дъщеря си. Кинджал изказва благодарност за това, че има подкрепата на Рахи и Анупама. Лила обвинява Анупама, че е повлияла на Кинджал, но Кинджал настоява, че решението е било само нейно. Лила упреква Анупама, че е предала наследството на развода, а Анупама ѝ отвръща, че Лила прикрива грешките, независимо дали са на Ванрадж или на Паритош.

Ванрадж казва на Кинджал, че е взела прибързано решение, и я уверява, че Паритош няма да я притеснява. Паритош се ядосва, но Ванрадж се опитва да го накара да разбере, като му намеква, че Кинджал ще разбере, че едно дете има нужда и от двамата родители. Анупама оспорва думите на Ванрадж. Междувременно Ану пита Анудж защо въпреки конфликтите Анупама продължава да се връща в дома на Хасмук, а Анудж обяснява, че връзките са такива - пълни с караници и помирения.

Рахи казва на Анупама да се прибере, като заявява, че решението на Кинджал ще бъде подкрепено и от двете. Тя предупреждава семейство Шах да не притиска Кинджал да промени решението си. Анудж се чува с Анупама, която решава да не обсъжда Шах. Вместо това те говорят за Навратри. Рахи утешава Кинджал и споделя миналото си, като разкрива, че съпругът ѝ също е имал връзка, но тя е останала с него заради Кинджал. Кинджал е съпричастна към болката на Рахи и се заклева да се бори срещу Паритош. Лила подслушва и се заклева да не позволи на Кинжал и Аря да си тръгнат.

Семействата Шах и Кападия се подготвят да празнуват Навратри. Лила е развълнувана за първия Навратри на Аря, но е разстроена, когато Хасмук кани Анупама и Анудж за ритуалите. Той моли Лила да не създава драма по време на празника.

В дома на Шах Ану си прави селфи с Анупама и Анудж. Паритош вижда снимките и се оплаква, че Анупама разбива семейството му и изглежда щастлива. Ану си играе с Мину, но изчезва, което кара всички да се притесняват, докато не я открият. Паритош критикува способността на Анупама да се грижи за Ану, като същевременно я обвинява, че се опитва да го раздели с Аря. По-късно Анупама и Анудж са шокирани, когато хора от сиропиталището пристигат, за да приберат Ану.

Анудж и Анупама се опитват да убедят чиновниците, че много обичат Ану. Те питат дали Ану е изчезнала рано сутринта и оставят Анудж и Анупама в шок, докато Паритош се усмихва. Анудж настоява, че става дума за недоразумение. Ванрадж, Хасмук и Кавия се опитват да поговорят с чиновниците, твърдейки, че не могат да отведат Ану просто така. Чиновниците решават да отведат Ану въпреки всичко, а Анупама ги моли да бъдат внимателни, преди Ану да ги чуе.

Ану чува, че служителите искат да я отведат, и започва да плаче, като казва, че не може да живее без Анудж и Анупама. Анупама я утешава. Чиновниците разкриват, че някой от къщата на Шах е съобщил, че Ану не е в безопасност при Анупама и Анудж. Ванрадж разбира, че това е Паритош. Служителите казват, че просто следват протокола. Анупама, отчаяна, казва, че ако не са убедени в грижата ѝ за Ану, трябва да я вземат вместо нея и да не разделят Ану от семейството ѝ. Ану и Кавия подкрепят Анупама и Анудж, заявявайки, че те са най-добрите родители.

Въпреки думите на Ану и Кавия, чиновниците настояват да изпълнят задълженията си. Анупама произнася прочувствена реч, в която разбира задължението им, но ги призовава да размислят. Семейство Шах и Рахи също се обръщат с молба към служителите. Накрая служителите са убедени, че Анудж и Анупама са чудесни родители, и решават да не вземат Ану. Всички са облекчени и щастливи.

Анупама разбира, че обаждането е направено от Паритош. Лила казва на Анупама да спре да обвинява Паритош за всичко. Анупама моли Паритош да си признае, но той първоначално отрича. Анудж пита Анупама дали е сигурна, след което удря Паритош. Ванрадж изисква истината и Паритош признава, че е подал жалбата, искайки Анупама да почувства болката от загубата на дъщеря. Той обвинява Анупама, че е разбила семейството му. Ванрадж се вбесява, а Анупама вика на Лила за слепотата ѝ пред истината.

Паритош казва, че Анупама не заслужава да бъде щастлива. Ванрадж се извинява на Анудж от името на Паритош. Анудж казва на Паритош, че собствените му действията са довели до раздялата му с дъщеря му. Той ядосано прави забележка на Паритош за поведението му към Анупама. След това Анудж моли Анупама да се извика на Ану, за да могат да си тръгнат. Анупама заявява, че Паритош ще понесе последствията от действията си. Семейство Шах остават смаяни.

8 дни по-късно Анупама разговаря с Ану за Навратри, обяснявайки традицията. Ану вече разбира защо Хасмук ѝ е подарил красива рокля, а Анудж казва на Ану, че изглежда красива. Анупама си спомня за миналите спомени от Каня Пуджан. Анкуш споменава, че дори Сара чака с нетърпение Аштами всяка година. Ану се чувства важна и развълнувана. Анупама си спомня за скорошните прегрешения на Паритош и Анудж я моли да се погрижи Паритош да стои далеч от Ану в дома на Хасмук. Анупама уверява Анудж, че е говорила за това с Шах.

Гопичанд моли Ану да се подготви за празника. Сарла и Шила посещават Анупама. Те канят Анупама и Ануж да бъдат гости на тяхното празненство, като казват, че Анупама е вдъхновение и трябва да даде трофея на победителя. Анудж се чувства горд с Анупама. Анудж уверява Шила и Сарла, че Анупама ще присъства. Той подписва чек, а Барха и Анкуш изглеждат раздразнени. Барха коментира, че Анудж обича благотворителността, но е забравил, че тя започва от дома. Изглежда, че тя замисля нещо.

Сарла и Шила са впечатлени от щедростта на Анудж. Барха се среща със Сарла и Шила и ги убеждава да разобличат Шах за това, че са стресирали Анупама.

Барха твърди, че историята на Анупама за страданията ѝ в дома на Шахс ще вдъхнови други жени да се пазят от домашно насилие. Сарла и Шила решават да разобличат Шах.

Лила говори развълнувано за сватбата на Самар. Рахи обвинява Лила, че се опитва да доведе нова снаха, преди Кинжал да се разведе с Паритош. Чувайки това, Самар обявява, че не се интересува от брак, като се позовава на разочарованието си от това, че е станал свидетел на толкова много разводи. Рахи съветва Самар, че ако се ожени, момичето не бива да живее в тази къща. Ванрадж и Хасмук се опитват да убедят Самар да размисли. Кинжал разговаря със Самар, като го насърчава да гледа на Анудж като на модел за добър съпруг. Лила моли Кинджал и Рахи да спрат да манипулират Самар. Кинджал съветва Самар да вземе решение с ясно съзнание.

Кавия моли семейството да се подготви за Каня Пуджан. Анупама довежда Ану, а Ванрадж извършва пуджата, като уверява, че Паритош ще стои далеч от Аря и Ану. Анупама казва на Паритош да не идва на празненството. Паритош мърмори, че всички искат да го отдалечат от дъщеря му но той има план.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!