Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 165 - Кинджал се връща при Паритош?

Добави коментар

Кинджал се връща в дома на Шах под натиска на Ванрадж и Лила, но е решена да не се помирява с Паритош. Ануж и Анупама намират утеха един в друг, докато се справят с драмата в семейството Шах. Вижте какво ще се случи в епизод 165 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама казва на Паритош, че ако наистина иска да сложи край на живота си, тя има по-остър нож в кухнята, и му предлага да му помогне. Тя го критикува, че използва тъп нож, за да отправя заплахи, и го обвинява, че драматизира, вместо наистина да съжалява за действията си. Паритош твърди, че Анупама е унищожила живота му и я предизвиква сама да му пререже китката. Анупама го упреква, че се опитва да манипулира Кинджал, вместо да се извини искрено, и му казва да си върви.

Лила обвинява Анупама за проблемите в семейството, но Хасмук я защитава и моли Лила да спре с ненужните обвинения. Анупама критикува Паритош за това, че се опитва да изтръгне извинение от Кинджал и я изнудва емоционално. Когато Паритош отказва да си тръгне и започва да чупи вещи, Ануж се намесва, като предупреждава Паритош да не наранява Анупама. Ануж нарежда на Анупама да се обади на Ванрадж.

Ануж казва на Ванрадж, че Паритош създава проблеми на Кинджал и Аря, и заплашва, че ако се наложи, ще се обърне към полицията. Ванрадж решава да отиде в дома на Анупама. Паритош, решен да вземе Кинжал обратно със себе си, отказва да тръгне без нея. Кинжал, разговаряйки с Аря, се оплаква как Паритош е разрушил мечтите ѝ и се бори да взема решения като майка. Пристига Ванрадж и се опитва да отведе Паритош, но Паритош настоява да остане. В крайна сметка Ванрадж успява да го отведе. Барха, Анкуш и Адхик се надяват да се възползват от напрежението между Анупама и Ануж.

Паритош се срива пред Хасмук. Ванрадж, размишлявайки за миналите си грешки, изразява съжалението си, че е изоставил семейството си. Той признава грешките на Паритош, но като родител не може да понесе мисълта, че ще го загуби. Анупама се извинява на Ануж, който пояснява, че е разстроен от продължаващата драма, а не от нея. Двамата се прегръщат и се сдобряват. Междувременно Анкуш, Барха и Адхик замислят план да се възползват от всеки раздор между Анупама и Ануж.

Ванрадж е притеснен и моли Хасмук за напътствие, като изразява разочарованието си, че Паритош не осъзнава грешките си. Той признава, че Паритош е полудял, но не може да го остави да умре. В бъркотията Паритош настоява да си върне Кинджал и обвинява Анупама, че се опитва да развали семейството му. Семейство Шах се опитва да го успокои, но Паритош продължава да беснее. Ванрадж настоява Паритош да се контролира.

Анупама благодари на Ануж. Ануж съветва Анупама да постави граници между семейството си и брака им, за да избегне излишни драми. Той подчертава неприязънта си към продължаващия хаос и предупреждава Анупама да се вслуша в съвета му, преди да е станало твърде късно. Анупама го уверява, че се опитва. Ануж планира да закара Ану на училище и успокоява Анупама да не се притеснява за него. Двамата си разменят нежни сбогувания.

Лила настоява Ванрадж да прибере Кинджал, за да попречи на Паритош да си навреди. Ванрадж признава провинението на Паритош и настоява, че не може да принуди Кинжал да се върне. Лила твърди, че те трябва да бъдат заедно, но Ванрадж иска още време, за да реши.

Ванрадж и Лила посещават дома на Анупама, като изразяват желанието си да поговорят с Кинджал и да видят Аря. Анупама информира Ануж за посещението им и Ануж се надява, че те няма да предизвикат драма. Ванрадж моли Анупама за разрешение да говори с Кинджал и Анупама се съгласява, признавайки, че Кинджал е и негова дъщеря. Ванрадж и Лила се опитват да убедят Кинджал да се върне в дома им. Като чува това, Анупама решава да се намеси, за да подкрепи Кинджал.

Хасмук се ядосва на Ванрадж и Лила за посещението им при Анупама, опасявайки се, че те ще създадат проблеми. Анупама се изправя срещу Ванрадж и Лила, като ги моли да спрат да притискат Кинджал и да я оставят сама да вземе решението си. Ванрадж се ядосва на Анупама, че се намесва, и я обвинява, че манипулира Кинджал. Анупама настоява, че Кинджал трябва да се върне в дома на Шах само ако наистина иска, а не от страх от заплахите на Паритош. Кинджал остава объркана и несигурна какво да прави.

Анупама напомня на Ванрадж, че когато той я е предал, всички са я убеждавали да остане и да не разваля семейството, но тя е решила да не му прости. Тя казва на Ванрадж и Лила, че Кинджал има нужда от време, за да вземе собствено решение, а не да бъде притискана. Въпреки това Ванрадж и Лила убеждават Кинджал да се върне у дома с тях. Кинджал се съгласява да се върне, а Ванрадж благодари на Анупама, че се е погрижила за нея, като я предупреждава да не влияе на Кинджал да стои далеч от семейството. Лила подкрепя Ванрадж, като пита Анупама дали наистина иска да спаси брака на Кинджал и Паритош.

Анупама обвинява Ванрадж и Лила, че са пречупили Кинджал, като са подкрепили Паритош въпреки непростимите му действия. Лила се дразни, но Кинджал се приготвя да си тръгне. Тя прегръща Анупама, която я окуражава да остане силна и да се бори.

Ванрадж и Лила отвеждат Кинжал обратно в къщата на Шах, където Кинжал съобщава на Хасмук, че първо трябва да уточни някои неща.

Барха се извинява на Анупама за това, че се намесва, но пита как Кинжал може да даде втори шанс на Паритош. Анупама сравнява ситуацията с тази, в която Ануж дава втори шанс на Барха и Анкуш. Барха коментира, че паметта на Ануж избледнява, което предполага, че трябва да управляват бизнеса заедно. Анупама я уверява, че записват всички срещи, за да помогнат на Ануж, ако забрави, и впечатлява Барха с прозорливостта си.

Когато Ануж и Ану се връщат у дома, Ану игнорира Анупама. Ануж обяснява, че Ану е разстроена, защото Кинжал и Аря са си тръгнали. Анупама изразява собствената си загриженост за Кинджал и как ще се справи със ситуацията. Ануж я успокоява, като казва, че Кинджал се е поучила от силата на Анупама и ще се справи с Шах и Паритош. Междувременно Рахи е ядосана, че Кинжал се е върнала в дома на Шах.

В къщата на Шах Кинжал дава да се разбере на Паритош, че не се е върнала от страх или любов към него, а защото Ванрадж е обещал, че семейството ще я подкрепи. Хасмук уверява Кинжал в тяхната подкрепа. Паритош благодари на Кинжал и прекарва време с Аря. Рахи, ядосана на Анупама за това, че е изпратила Кинжал обратно, се заклева да се застъпи за дъщеря си. Ануж и Анупама предупреждават Рахи да не създава повече проблеми на Кинджал, но Рахи остава твърдо решена.

Ануж съветва Анупама да не се меси в делата на Шах и Рахи, като ѝ препоръчва те сами да се справят със ситуацията.

Паритош се разчувства, когато вижда дъщеря си. Ванрадж заявява, че е върнал Кинджал и Аря заради семейството, а не заради него, и се чувства зле от ситуацията. Самар и Лила също наблюдават неудобството на Ванрадж. Лила съветва Паритош за значението на семейството, като обяснява, че поддържането на една връзка е по-трудно от нейното прекъсване. Ванрадж дава надежда на Паритош, като казва, че той все още може да поправи грешките си и да спаси семейството си, като спечели прошката на Кинжал. Кинджал обаче избягва да погледне Паритош.

Самар и Кавия стоят около бебето, когато пристига Рахи, ядосана на Паритош. Тя взема бебето и обявява, че отвежда нея и Кинжал в дома си, като отказва да ги остави при Паритош дори за секунда. Изисква Кинджал да дойде с нея. Лила се противопоставя на Рахи, настоявайки, че Кинджал ще остане и не бива да се разрушава брачният ѝ живот. Вбесена, Рахи напомня на всички за прегрешенията на Паритош и за миналите грешки на Лила, като например изхвърлянето на Хасмух от къщата. Хасмух се опитва да успокои Рахи, като казва, че решението дали да остане, или да си тръгне, трябва да е на Кинджал.

Кинжал решава да остане в къщата на Шах, като казва на майка си, че е ядосана на Паритош, но не и на останалите членове на семейството. Въпреки неколкократните опити на Рахи да я убеди в обратното, Кинджал остава твърда. Лила споменава за предстоящия фестивал Навратри и решава да го отпразнува грандиозно, тъй като това е първият фестивал на Аря.

Междувременно Анупама и Ануж обсъждат даването на бонуси на служителите си и обмислят идеи за компанията. Ануж хвали Анупама за развитието ѝ, като си спомня как не е можела да работи с лаптоп, когато е започнала работа. Той оценява усилията ѝ и я съветва да поеме повече отговорности. Анупама, загрижена за Кинджал, се просълзява. Ануж я утешава, като я уверява, че Кинджал е силна и ще се справи. Той изразява щастието си, че се е върнал в офиса.

За да повдигне настроението на Анупама, Ануж флиртува с нея и я кара да се усмихне. Тя танцува пред него и двамата споделят нежен момент, в който той я придърпва към себе си и я целува по челото, показвайки любовта си.

Рахи остава решена да отведе Кинджал. Семейство Шах, включително Лила и Ванрадж, проявяват загриженост за Кинджал, като я съветват да вземе мъдро решение. Изпаднала в дилема, Кинджал разглежда снимките на Паритош в шкафа. Когато Паритош идва и я прегръща, тя го отблъсква гневно, крещи му и го оставя шокиран.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!