Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 164 - Ще се разведе ли Кинджал с Паритош?

Добави коментар

Кинжал напуска дома на Шах след изневярата на Паритош! Паритош е разстроен и заплашва да се самоубие. Анупама се опитва да остане силна за Кинжал, но е притеснена за безопасността на сина си. Вижте какво ще се случи в епизод 164 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Кинжал се оплаква на Рахи, че е скрила истината за изневярата на Паритош. Кинджал е наранена от лъжите на майка си и казва, че ако Анупама не ѝ е казала истината, тя е щяла да играе ролята на старата Анупама. Рахи остава безмълвна.

Кинжал моли Кавия да я закара в дома на Анупамйа. Лила предлага на Кинджал да отиде в дома на Рахи, вместо в този на Анупама, и казва, че ще се обади на Анупама, ако се наложи. Кинжал пита защо Лила все още се опитва да контролира Анупама, а Лила ѝ отговаря, че Анупама е нейна дъщеря. Кинджал посочва, че Лила никога не се интересува дали Анупама е добре, и Кавия се съгласява, казвайки, че Лила се нуждае от Анупама само за да оправя проблемите ѝ. Лила казва на Кинджал и Кавя да не я поучават и настоява Кинджал да не ходи при Анупама.

Паритош се оплаква на Самар, че Кинжал не отговаря на обажданията му. Самар обяснява, че Кинжал все още е разстроена. Паритош моли Самар да направи видеоразговор с Кинджал и бебето им Аря. Самар разкрива, че Кинжал е напуснала къщата на Шах и е отседнала при Анупама. Паритош ядосано обвинява Анупама, че е насърчила Кинджал да се разведе с него, точно както тя е постъпила с Ванрадж. Междувременно Адхик казва на Барха, че има да сподели нещо важно.

Ванрадж и Кавия закарват Кинджал в дома на Анупама. Ванрадж предава Аря на Анупама и я моли да се погрижи за Кинджал и бебето. Барха и Анкуш се дразнят. Ванрадж се разчувства, размишлявайки как отговорностите му са го накарали да пропусне детството на децата си, а сега действията на Паритош са го разделили с Аря.

Кинжал се извинява на Анупама, че е дошла без предупреждение. Ануж казва на Кинджал, че няма нужда от разрешение да посети майка си, и уверява Ванрадж, че ще се погрижат за Кинджал и Аря.

Самар казва на Паритош, че реакцията на Кинжал е вследствие на неговите грешки. Когато Паритош обвинява Анупама, че е съсипала семейството му, Самар мълчи. Паритош решава да сложи край на живота си, а Самар мълчи.

Лила е раздразнена, че Кинжал е напуснала къщата. Ванрадж и Кавия се разчувстват заради Аря. Кинжал отново се извинява на Анупама, че не я е информирала по-рано, че ще дойде да живее при нея, а Анупама я успокоява. Кинжал игнорира обажданията на Паритош. Анупама благодари на Ануж за подкрепата и той хвали смелостта ѝ.

Барха съветва Кинджал да се разведе с Паритош, като казва, че той ще продължи да ѝ изневерява, защото е като баща си Ванрадж. Кинджал обаче казва, че не иска повече да говори за Паритош. Барха предлага подкрепата си, ако Кинджал някога има нужда да поговори.

Ануж пита Анупама по видеовръзка какво прави. Анупама казва на Ануж, че чака Ану пред кабинета ѝ по рисуване. Кинжал идва разплакана и казва на Ануж, че Аря се задушава. Тя вижда Анупама по видеовръзката и я моли да се върне у дома. Анупама дава съвет на Кинжал да потупа гърба на Аря. Кинджал моли Анупама да се върне.

Лила се кара на Самара, че е оставила Паритош в дома на приятел, и настоява да я заведе при него. Тя също така критикува Кинжал, че е напуснала дома им. Ванрадж казва на Лила да остави Кинджал да се успокои, преди да говори още. Лила настоява, че Паритош е направил грешка, но може да му бъде простено, и настоява Ванрадж да прибере Паритош.

Кинжал, която все още плаче, моли Ануж да се обади на Анупама, защото Аря не спира да плаче. Ануж се опитва да се обади на Анупама, но пада. Когато Анупама се връща, тя е шокирана да види Ануж на пода, а Аря да плаче. Ану пита какво се е случило с Ануж, а Анупама започва да плаче.

Паритош се обажда на Ванрадж и го пита защо на Ванрадж са му простили грешките, а на него не. Той обвинява Ванадж и Анупама, че са съсипали живота му, и заплашва да направи нещо драстично. Ванрадж е притеснен, тъй като изглежда, че Паритош прави опит за самоубийство. Анупама се обвинява, че се е провалила като майка, свекърва и съпруга. Въпреки уверенията на Ануж и Кинжал, тя остава огорчена. Ануж я утешава.

Ванрадж се обажда на Анупама и я пита за Паритош, но скрива истината, за да не я стресира допълнително. Ванрадж сънува, че Самар му казва, че Паритош се е самоубил. В реалността Самар успокоява Ванрадж, че Паритош е добре, но Ванрадж остава притеснен. Лила подслушва разговора им. Ануж и Кинжал помагат на Анупама да заспи и Кинжал обмисля да се изнесе от къщата, но Ануж я убеждава да остане. Анупама, дори и в съня си, се притеснява за отговорностите си. Ануж ѝ споменава за неделя. Междувременно Лила се подготвя да почете предците си и обяснява ритуала на Кавия.

Гопичанд решава да изпрати храна на сиропиталище и старчески дом. Анупама предлага да правят повече благотворителност. Ануж оценява идеята ѝ, като си спомня как са хранили крави в сиропиталището. Гопичанд споменава, че баща му е смятал храненето на тези, които не могат да говорят, за добро дело.

Анупама казва на Ануж, че ѝ е трудно да превъзмогне последните събития. Ануж я успокоява, че от нея не се очаква да се справя перфектно с всичко и може да си вземе почивка. Той се шегува, че тя изглежда ужасно, когато спи, показвайки ѝ снимка, и те се смеят. Когато Аря се разплаква, Анупама отклонява вниманието на Ануж, като предполага, че Ану гледа телевизия, след което проверява Аря, щастлива да види Ану и Аря да играят заедно.

Кинжал и Анупама се извиняват една на друга. Кинджал записва мислите си, без да знае какво да прави по-нататък. Анупама я окуражава, казвайки, че е млада и достатъчно умна, за да се справи със ситуацията по-добре, отколкото е направила тя с Ванрадж.

Лила пристига в къщата на Анупама, като гръмко изисква да види Аря. Барха я моли да не крещи. Лила се оплаква, че Барха не ѝ позволява да види Аря, но Кинжал довежда Аря, което разчувства Лила. Лила настоява Кинджал да се върне в дома ѝ, но Анупама настоява Кинджал да реши сама. Кавия съобщава на Ванрадж, че Лила е отишла в дома на Кападия, и той се притеснява, но Кавия го успокоява.

Лила се опитва да убеди Кинжал, че не може да отгледа сама Аря. Анупама казва на Лила да не манипулира Кинджал. Адхик прекарва време с Пахи, която се притеснява, че той смята, че семейството ѝ е проблемно. Адхик я успокоява, че никое семейство не е идеално, но признава, че Ванрадж и Анупама са склонни да прекаляват.

Анупама казва на Лила да не плаши Кинджал, но Лила обвинява Анупама, че е разбила дома на Кинджал. Анупама подчертава, че само Кинджал има право да решава бъдещето си. Кинджал се чувства виновна, че е създала проблеми. Ануж окуражава Кинджал.

Лила със сълзи на очи съобщава на Ванрадж, че Кинжал е отказала да се върне в къщата им и обвинява Анупама за това. Тя се моли на боговете, като изразява желанието си да умре, вместо да види как се разрушава семейството на Кинджал и Паритош. Самар е зает с телефона си. Барха пита Ануж дали ще отиде в офиса в неделя. Ануж потвърждава, като заявява, че докато служителите получават почивни дни в неделя, шефовете не го правят. Той планира да поеме офиса и изисква от Анкуш подробности за проекта, оставяйки Баркха и Анкуш зашеметени.

Анупама изпраща Ануж в офиса и го уверява, че ще се справи с нещата у дома. Самар се обажда на Анупама, за да ѝ съобщи, че Паритош е изчезнал и може да направи опит за самоубийство. Анупама се опитва да успокои Самар и окуражава Кинжал, която чува разговора им и се притеснява.

Ануж се изправя срещу Анкуш за това, че е пренебрегнал работата си и е заговорничил с Барха. Той иска спешно подробности за проекта, докато Анкуш се надява на някаква драма, за да отвлече вниманието на Ануж от работата.

Лила е притеснена за Паритош и заплашва да умре, ако нещо се случи с него. Хасмук се опитва да я успокои. Анупама пристига и казва на Лила да спре да се паникьосва, което води до спор, в който Лила обвинява Анупама за ситуацията. Анупама се защитава и настоява Лила да погледне истината в очите, което я разгневява още повече. Кинджал се притеснява за Паритош, а Барха я манипулира, подтиквайки Кинджал да обмисли възможността да се върне при Паритош.

Ванрадж и Самар се връщат, без да успеят да го открият, което засилва тревогата на Ванрадж. Анупама обаче вярва, че Паритош няма да направи нищо крайно.

Ануж се прибира вкъщи, след като научава за Паритош, и утешава Кинжал. Барха коментира постоянната драма в семейство Шах и Анкуш признава, че е искал това разсейване, за да избегне конфронтацията с Ануж в офиса. Паритош пристига пиян и иска Кинжал да се прибере с него. Кинджал отказва и се опитва да му попречи да види Аря. Ануж и Кинджал са ядосани на Паритош. Когато Паритош заплашва да се самоубие, Анупама провокативно му казва да действа и да си пререже китката.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!