Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

Добави коментар

Анупама се завръща вкъщи след раждането на внучка си, но е тревожна от поведението на Рахи и Паритош. Семейство Шах се готви за посрещането на бебето на Кинджал, но Рахи е решена да разкрие тайната на Паритош. Вижте какво ще се случи в епизод 160 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама получава видео обаждане от Ануж, който я уверява, че всичко е наред. Той изразява неудобството си от това, че къщата е чужда без нея, и признава, че е изгубил търпение, дори се е скарал на Ану без причина. Анупама го утешава, като му обяснява, че като баща за първи път може би все още не знае как да се справя в определени ситуации. Ануж признава, че Ану не е била виновна, и Анупама го насърчава да отиде и да се помири с нея. Тя обещава да се опита да се върне скоро и казва на Ануж да не се извинява, че ѝ се е обадил.

Ванрадж вика Анупама, което дразни Ануж. Анупама съветва Ануж да отиде при Ану. Ануж търси помощта на чичо си, за да говори с Ану, а Анкуш предлага помощта си. Междувременно Лила се изправя срещу лекаря за предполагаемата небрежност към Кинжал, като заявява своя опит. Анупама се намесва, за да успокои ситуацията, но лекарят порицава семейство Шах като безнадеждно. Ануж и Ану се сдобряват, като се извиняват един на друг. Ану пита кога ще могат да се запознаят с бебето, а Ануж я уверява, че скоро ще посетят болницата.

Анупама изпраща селфи с бебето, а Ануж ѝ отвръща със свое селфи с Ану. Анупама изразява общия им ангажимент да се грижат за дъщерите си. Хасмух, Ванрадж, Пахи и Самар довеждат Паритош. Рахи е разстроена, когато вижда Паритош, но Анупама и останалите са щастливи. Анупама дава бебето на Паритош, но бебето започва да плаче в ръцете му. Паритош се чуди защо бебето плаче толкова много, след като не е плакало в ръцете на Самар и Пахи. Анупама го успокоява, че е нормално бебетата да плачат.

Рахи взема бебето, предполагайки, че бебетата могат да усещат характера на хората, и поглежда многозначително Паритош, оставяйки семейство Шах учудени. След това Рахи предава бебето на Кинджал. Анупама настоява семейството да даде пространство на Паритош и Кинджал като нови родители. Рахи не е склонна да остави Паритош сам с Кинжал и бебето, но Лила отхвърля опасенията ѝ, напомняйки ѝ, че не ги оставят с опасен човек. Семейство Шах напуска стаята. Рахи съветва Паритош да бъде поне отговорен баща, оставяйки Анупама озадачена. Кинжал се извинява на Паритош от името на Рахи, а Паритош ѝ казва да не се притеснява.

Паритош и Кинжал обсъждат съвместните грижи за бебето. Анупама забелязва необичайното настроение на Рахи в този радостен ден и я насърчава да сподели чувствата си. Рахи обявява намерението си да вземе Кинджал и бебето със себе си, но Ванрадж предлага да остави Кинджал да реши.

Хасмук пита Анупама какво я тревожи и тя му признава, че според нея Рахи крие нещо. Хасмух се съгласява, но съветва да прояви търпение. Анупама е притеснена, че Рахи изглежда не може да им се довери, но Хасмух ѝ казва да не се занимава с това и ѝ предлага да се прибере вкъщи, за да провери какво става с Ану и Ануж. Анупама споменава, че Гопичазнд е с тях и решава да се прибере по-късно. Хасмух размишлява върху многобройните роли, които жените играят, и как понякога забравят своята идентичност. Анупама отбелязва, че да бъде баба ѝ носи радост. След това Хасмукх информира Анупама за това, че Лила се извинява за неуважението си към лекар, подчертавайки значението на докторите в обществото, с което Анупама се съгласява.

Хасмух пита Анупама дали може да си вземе руло с крем, за да отпразнува, че е станал прадядо. Анупама шеговито го моли да донесе едно и за нея. Ануж и Ану се обаждат на Анупама, която ги разпитва за вечерята им. Ануж се опитва да говори с Анупама, но Паритош го прекъсва, което кара Ануж да се притесни. Барха и Анкуш предлагат да помогнат на Ануж, но той отказва. Те решават да упорстват, докато Ануж не приеме помощта им.

Персоналът на болницата съобщава на семейство Шах, че часовете за посещения са приключили и може да остане само един човек. Паритош решава да остане с Кинджал и бебето, но Рахи се противопоставя, твърдейки, че Кинджал има нужда от жена наоколо и настоява да остане тя. Лила коментира, че Рахи ще се възползва от всяка възможност, за да се грижи за Кинджал. В крайна сметка семейство Шах решават да си тръгнат.

Ванрадж предлага да закара Анупама до дома ѝ, но тя настоява, че може да се справи сама. Паритош решава да остане още малко с Кинджал и бебето. Рахи обаче се намесва и не позволява на Паритош да се срещне с тях, обвинявайки го, че е завел друга жена в хотел. Паритош се опитва да обясни, но Рахи се ядосва, сравнявайки го с Ванрадж.

Анупама се връща в болницата, за да вземе телефона си. Рахи се кара Паритош, че е изневерил на Кинджал. Паритош се опитва да оправдае действията си, като разкрива, че другата жена е била само авантюра по време на бременността на Кинджал. Рахи се ядосва още повече и предупреждава Паритош, заплашвайки, че следващия път ще го разкрие пред Анупама. Тя признава, че не е сигурна какво ще направи Анупама. След това Рахи сменя темата, изразявайки щастие, че Кинжал и Паритош са станали родители, оставяйки Паритош объркан. Той вижда майка си. Рахи и Паритош я питат защо се е върнала. Анупама обяснява, че е забравила телефона си. Паритош отива да го вземе, а Анупама разпитва Рахи за ситуацията.

Рахи казва на Анупама, че не познава добре Паритош. Паритош предлага да закара Анупама до вкъщи. Анупама, припомняйки си думите на Рахи, моли Паритош да се закълне и да ѝ каже истината. Паритош уверява Анупама, че ще подкрепи семейството си. Макар и убедена, Анупама признава, че не знае какво ще направи, ако думите му се окажат неверни. Тя си тръгва, оставяйки Паритош разстроен.

Рахи посещава Кинджал и бебето, като се чувства емоционално заради предателството на Паритош. Анупама се чувства уморена, но решава да остане будна, мислейки, че Ану и Ануж може би я чакат. Междувременно Ванрадж записва приспивна песен, като обяснява на Кавия, че иска да навакса изгубеното време с децата си, като го сподели с бебето на Кинжал. Кавия е щастлива да види Ванрадж радостен след дълго време.

Ануж чака Анупама, която го пита защо все още е буден. Ануж изразява любовта си към Анупама, като казва, че не може да си представи живота без нея. Двамата се прегръщат и заспиват. Кавия отбелязва на Ванрадж, че усеща щастието му. Ванрадж споделя плана си да вземе бебето в офиса, след като си намери работа, което разсмива Кавия.

Ануж разпитва за бебето и е любопитен за действията на Рахи и Паритош. Анупама се доверява на Ануж за подозренията си, че Рахи и Паритош крият нещо, но Ануж я съветва да не го мисли прекалено. Междувременно Хасмук и Лила се надяват, че Рахи няма да предизвика сцена.

Анупама помага на Ануж, докато той се опитва да върви, а Баркха я поздравява и я подканя да си почине. Ануж съобщава на Анупама, че Барха и Анкуш са се грижили за къщата по време на нейното отсъствие, въпреки че той все още се съмнява да им се довери. Барха се чувства доволна, че Ануж е забелязал усилията ѝ. Рахи се заклева да направи каквото е необходимо за Кинджал и бебето. Анупама приспива Ану, но е притеснена от думите на Рахи и Паритош. Лила отбелязва, че щастието често носи страх. Ванрадж и Анупама се молят да опазят щастието си. Паритош стои със сълзи на очи, докато Рахи обсипва с обич Кинджал и бебето.

Ануж пада от леглото, което тревожи Анупама, която вика за помощ. Ану се събужда и пита какво става. Гопичанд, Анкуш, Адхик и Барха се втурват да видят Ануж. Ану се моли за възстановяването на Ануж, а Адхик се обажда на лекаря. Лекарят уверява Анупама, че Ануж е добре.

Ану и Анупама изказват благодарност на бога. Анупама пита лекаря за състоянието на Ануж и той ѝ обяснява, че след мозъчна операция тялото може да реагира непредсказуемо. Той съветва членовете на семейството да останат с Ануж, тъй като той се нуждае от повече грижи, отколкото медицинските сестри могат да осигурят, като ги предупреждава да предпазват Ануж от падане или блъскане в предмети.

Анкуш и Барха си спомнят за падането на Ануж от инвалидната му количка и успокояват Анупама да не се притеснява, като обещават да ги подкрепят в този труден момент. Анупама си мисли за бебето на Кинджал и се разчувства, когато вижда Ануж. Адхик решава да донесе лекарствата на Ануж.

Пахи и Самар украсяват къщата, за да посрещнат бебето. Към тях се присъединяват Хасмух и Лила, а Пахи споменава за креватчето, купено от Рахи. Лила изважда едно старо креватче, като предполага, че бебето на Кинжал също може да го използва. Пахи, Самар и Хасмух не са съгласни с Лила, наричайки я старомодна. Лила казва на Пахи и Самар да си лягат.

Анупама се замисля за съвета на лекаря да не оставя Ануж сам и се тревожи за Кинжал и бебето ѝ. Тя се моли на Бог да облекчи изпитанията ѝ този път. Пахи, Самар и Паритош обсъждат отглеждането на бебето и нетърпеливо се подготвят да го посрещнат. Пахи и Самар молят Паритош да спи в друга стая, за да могат да украсят стаята на бебето. Самар разпитва Паритош за странното поведение на Рахи. Паритош обяснява, че Рахи се е разстроила, защото е закъснял.

Ануж се събужда и Анупама прекарва време с него. Ануж забелязва синините и се притеснява как са се появили. Анупама е объркана, когато научава, че Ануж страда от частична загуба на паметта, и спира Анкуш и Барха да му кажат истината.

Кинджал пита Рахи защо е будна, а Рахи изразява тревога за бебето и обмисля да разкрие афета на Паритош на дъщеря си. Анупама решава да помогне на Ануж да си припомни миналото и му показва снимка на бебето на Кинджал. Ануж си спомня за бебето, което носи радост на Анупама.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!