Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!

Добави коментар

Барха, Анкуш и Адхик се възползват от ситуацията, за да се опитат да поемат контрола над империята Кападия, докато Ануж е в безсъзнание. Ванрадж се чувства виновен за инцидента и се опитва да се извини на Ануж. Вижте какво ще се случи в епизод 157 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама се разплаква, докато гледа Ануж, и Кавия ѝ съчувства. Ванрадж се прибира вкъщи заедно с Кавия, Паритош, Лила и Хасмук. Те са топло посрещнати от Доли, Рахи, Джигнеш и Кинжал. Лила моли Ванрадж да се помоли за здравето на Ануж и той го прави. Ану се кара на Ванрадж за безразсъдното му шофиране и го моли да бъде по-внимателен. Ану закачливо имитира Ванрадж, а Ванрадж прегръща топло Ану, трогнат от думите ѝ.

Анупама играе игра с Ануж, за да се опита да го събуди, и той реагира за кратко, преди отново да изпадне в безсъзнание. Анупама вика лекар, а Самар я утешава. Междувременно Барха обсъжда плановете си с Анкуш и Адхик, като възнамерява да използва ситуацията в своя полза. Тя обвинява Ванрадж, че лъже, че не си спомня за инцидента. Анупама разговаря с лекаря за отвеждането на Ануж у дома и въпреки че няма да е лесно, решава да го направи.

Кинжал забелязва, че Ванрадж пие много чай, и го пита за това. Ванрадж обяснява, че не е пилчай, докато е бил в болницата. Семейството обсъжда Джанмащами и Шах решават да отпразнуват празника и да се молят за оздравяването на Ануж. Ванрадж изразява желанието си Ануж да дойде в съзнание до Джанмащами, тъй като това е и неговият рожден ден. Лила съветва Ванрадж да не се обвинява.

Анупама съобщава на Анкуш, че ще прибере Ануж у дома, което дразни Барха. Лила решава да се помоли за благополучието на Ванрадж, а той я моли да включи Ануж в молитвите си. Анупама довежда Ануж у дома и Ану го посреща топло, признавайки, че ѝ е липсвал. Всички настояват Ануж да се събуди. Барха се подиграва на Ванрадж за инцидента, което дразни Паритош, но Хасмук го съветва да запази спокойствие и да не реагира, особено пред Анупама и семейството. Ванрадж се притеснява, че може да е отговорен за състоянието на Ануж, а Лила се опитва да го успокои.

Ануж е в безсъзнание, а Анупама е до него. Тя обещава да се погрижи за всичко, докато той е в безсъзнание, и му чете поезия. Тя разговаря с него, сякаш той е в съзнание, и казва, че ще продължи да му чете поезия, докато той се събуди.

Ану пристига и прави снимки на Ануж и Анупама. Тя планира да продължи да прави снимки и да украси стаята с тях. Анупама успокоява Ану, че Ануж скоро ще се събуди, и я моли да не влиза в стаята му, когато тя не е там. Тя предупреждава Ану да не докосва нищо, ако все пак влезе. Ану обещава да следва инструкциите на Анупама.

По-късно една медицинска сестра посещава Анупама, което води до спор между нея и Барха. Барха е разстроена, че Анупама е повикала медицинска сестра, която смята за нискоквалифицирана, но Анупама защитава решението си. Те спорят за грижите за Ануж.

Анупама се научава да използва смарт часовник, което предизвиква въпроси от страна на Паритош защо ѝ е нужен, след като никога не забравя нищо. Анупама обяснява, че е човек и може да забравя. Междувременно Пахи се доверява на Адхик за притесненията си и той я успокоява.

Барха моли Анупама да подпише чек, но Анупама отказва. Адхик и Барха се ядосват, настоявайки, че не се нуждаят от пари. Анупама обяснява, че Ануж не иска да работи с клиентите, затова няма да подпише чека, докато той не се събуди и не го одобри. Гопичанд подкрепя Анупама, но Барха не се съобразява с него. Анупама коригира Барха, а след това отива да провери какво става с Ануж.

Адхик уверява Пахи, че ще я подкрепи, ако има жалба в полицията срещу Ванрадж, и те се прегръщат. Анупама разказва на Ану за плановете за празнуване на Джанмащами и рождения ден на Ануж.

Анупама разпитва Барха. Барха настоява да заведе дело срещу Ванадж и обвинява Анупама, че го подкрепя. Анупама отвръща твърдо, като предупреждава Барха да спре да я заплашва или да й крещи, защото в противен случай тя ще вземе решения за Ануж, които могат да причинят неприятности на Барха. Барха и Адхик са шокирани. Анкуш смята, че Анупама прави твърде много и смята, че трябва да действат бързо. Барха предлага да подари на Анупама подарък за рождения ден на Ануж.

Анупама и Ану са развълнувани, че ще празнуват рождения ден на Ануж и Джанмащами. Барха и Анкуш планират да осъществят плана си скоро. Ану пита Анупама защо е направила три корони за Господ Кришна. Анупама обяснява и говори за божественото правосъдие за онези, които прекаляват. Ану се чуди какво ще стане, ако Бог забрави да накаже, а Анупама казва, че от хората на Земята зависи да им дадат урок.

Барха и Анкуш инсталират камера в стаята на Ануж с разрешението на Анупама. Барха се ядосва на Шилпа за това, че се смее, и я уволнява. Анупама подкрепя Шилпа, доверявайки ѝ се като медицинска сестра на Ануж. Анупама напомня на Барха, че тя е искала да инсталира камерата, така че Шилпа ще продължи да работи за тях. Барха и Анкуш са ядосани, но Анупама се извинява на Шилпа, която уверява Анупама в нейната компетентност. Анупама изразява доверието си към Шилпа, която ѝ благодари.

Барха и Анкуш обсъждат как Анупама не е вдигнала шум около инсталирането на камерата, което изненадва Анкуш. Барха смята, че Анупама си играе с нея, тъй като се е съгласила с камерата, но не е позволила на Барха да уволни медицинската сестра. Двамата решават да дадат урок на Анупама.

Ванрадж пита Хасмук за състоянието на Ануж и решава да го посети. Паритош го съветва да не го прави, за да избегне проблеми с Барха. Анупама, заедно с Ану и Гопичанд, приготвя торта за рождения ден на Ануж, докато Барха и Анкуш наблюдават стаята му. Анупама благодари на Барха за камерата, което я дразни.

Барха и Анкуш се консултират с адвокат и подготвят съдебни документи срещу Анупама. Ванрадж се притеснява, че Ану може да го обвини за състоянието на Ануж, и решава да се види с него, като лъже Лила за намеренията си. Анупама празнува рождения ден на Ануж с Гопичанд, Ану и Шилпа, като се надява на чудо.

Лекарят съобщава на Анупама, че Ануж е в частично съзнание, и я призовава да се моли за здравето му. Анупама изпитва облекчение и лекарят я съветва да поддържа положителна среда около Ануж и да избягва да го стресира. Анупама пита дали може да заведе Ануж на Джанмаштами и празнуването на рождения му ден, което лекарят разрешава, правейки я щастлива.

Адхик пита Пахи защо е тъжна, а тя обяснява как първоначално Ванрадж е възпрепятствал посещенията в дома на Кападия, а сега иска да посети Ануж. Адхик предлага Ванрадж да го посети, за да подпомогне плана на Барха. Пахи е разстроена от Адхик за това, че не е уважил семейството ѝ, но той обещава да бъде по-внимателен в бъдеще, въпреки че е раздразнен.

Ану се преоблича като Господ Кришна, с което очарова Анупама. Анупама се занимава с бизнеса на Ануж по телефона, докато Ану пита дали семейство Шах ще се присъедини към техния празник. Анупама остава безмълвна, което показва, че няма да го направят. Ану се разстройва. Барха разговаря с Анупама, като изразява загрижеността си, че празника няма да е пълноценен без Шах. Анупама уверява Барха да не се притеснява. Барха съобщава на Анупама, че Ванрадж иска да я посети, виждайки в това възможност за плана си. Анупама отправя предупреждение към Барха. Барха разговаря с Анкуш, планирайки да подкопае доверието на Анупама. Анупама отказва някои проекти в отсъствието на Ануж.

Семейство Шах пристига за празника Джанмащами. Ванрадж решава да види Ануж. Внезапно те са изненадани да видят инспектор, което предизвиква напрежение. Лила предполага, че Барха е подала жалба. Хасмух пита инспектора кого търси, което изнервя Ванрадж. Кавия тълкува страха на Ванрадж като вина за инцидента със скалата. Шах се успокояват, когато разбират, че инспекторът не търси Ванрадж.

Междувременно Анупама облича Ануж за Джанмащами, като полага много грижи. Барха, Анкуш и Адхик планират да действат след празника. Кавия се опитва да утеши Ванрадж, който остава безмълвен. Кавия разбира, че Ванрадж обмисля да посети Ануж, и се притеснява.

Анупама е възхитена да види Ануж в костюма му на Господ Кришна и решава също да се преоблече. Тя се моли за оздравяването на Ануж. Ванрадж чака възможност да посети Ануж.

Ану решава да извика Ануж и Анупама на празненството. Гопичанд насърчава Ану. Анкуш е изненадан, че Анупама е поканила и служителите от офиса на празненството. Барха смята, че това е полезно, тъй като създава връзка с бъдещите колеги. Анупама довежда Ануж. Всички са очаровани от Ануж и Анупама.

Анупама изпълнява танц и всички я аплодират. Тя помага на Ануж да разреже тортата и нахранва Ану. Лила събира семейство Шах за пуджа, но забелязва, че Ванрадж го няма, което притеснява Кавия, че може да е отишъл в дома на Кападия. Паритош решава да го потърси. Ванрадж изненадва всички, като се присъединява към пуджата. Анку изпуска някакви документи. Когато Анупама се навежда за да ги събере Барха бързо ги взема, твърдейки, че са нейни.

Барха обвинява Анкуш, че е изпуснал документите, като казва, че плана им не е само нейна. Тя го моли да я подкрепи, страхувайки се, че сама ще изглежда зле. Анупама ги вижда и усеща, че нещо се подготвя.

Ануж си спомня за инцидента. Ванрадж се промъква в дома на Ануж и се извинява, като го призовава да се възстанови заради Ану и Анупама. Всички са шокирани.

Анкуш разпитва Барха за неочакваното присъствие на Ванрадж, но Барха го възприема като положително развитие. Адхик критикува Пахи, че е довела Ванрадж, подозирайки участието на Барха. Рахи неочаквано посещава Кападия и изненадва всички.

Барха обвинява Ванрадж в измама и го критикува за посещението. Анупама настоява Барха да не се кара на рождения ден на Ануж. Барха се съмнява в любовта на Анупама към Ануж. Семейство Шах се появяват, което води до обвинения от страна на Барха и Анкуш. Анупама и Барха се карат.

Барха обвинява Анупама, че сега, когато Ануж е слаб, е разкрила истинската си същност. Анупама се противопоставя, намеквайки, че Барха също показва истинската си същност. Барха предупреждава, че Анупама все още не е видяла най-лошото от нея, и ѝ връчва документи, в които заявява, че не ѝ се доверяват за империята Кападия. Анупама е шокирана, държейки документите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!