Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 156 - Ще се събуди ли Ануж?

Добави коментар

Състоянието на Анудж е критично, а Анупама се грижи за него, докато се бори с съмненията си за Ванрадж. Барха се опитва да се възползва от ситуацията, за да спечели контрол над империята Кападия. Вижте какво ще се случи в епизод 156 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Хасмук и Лила посещават Ванрадж в болницата. Кавия разговаря с Паритош за трудностите, с които се сблъскват родителите, когато детето им е зле. Тя споменава, че на Ванрадж са дадени болкоуспокояващи. Хасмук насърчава Ванрадж да се възстанови бързо, уверявайки го в неговата сила и в многото неща, които все още има да свърши. Ванрадж пита за състоянието на Ануж и Хасмук го информира, че Ануж е опериран. Лила изразява недоверието си в обвиненията срещу Ванрадж, като настоява, че никога няма да повярва, че той е способен да навреди на Ануж.

Анкуш пита Адхик за Барха, но Адхик все още не е успял да се свърже с нея. Паритош предлага подкрепата си на Анупама, признавайки, че макар обикновено Самар да е този, който ѝ помага, този път той е до нея. Анупама иска сок и бисквити за Хасмук, Лила, Кавия и останалите. Паритош носи сок за Анупама и я храни. Самар утешава Анупама, която се чувства слаба.

На Ану ѝ липсва Ануж и Кинжал настоява Доли да заведе Ану в болницата. Доли решава да заведе Ану и Пахи. Анупама си спомня за съобщение от Ануж и го прочита, в което той изразява любовта си към нея. Самар отвежда Анупама, за да се срещне с Ану и Пахи. Анупама им казва, че като ги вижда, се чувства по-добре, и успокоява Пахи за възстановяването на Ванрадж.

Пахи съжалява, че е проявила неуважение към Ануж, и обещава да се извини, щом той се събуди. Тя уверява Анупама, че Ануж ще се оправи. Ану дава семейна снимка на Анупама и я моли да сложи гривна на Ануж, когато той се събуди. Доли съветва Анупама да не се притеснява за Пахи, а Пахи успокоява Анупама за Ану. Анупама моли Самар да отведе Доли, Пахи и Ану у дома.

Кавия посещава Ванрадж, който я моли да извика Анупама. Анупама се среща с Ванрадж, който се опитва да ѝ обясни инцидента. Самар подслушва разговора им и задава въпроси на Анупама. Анупама се доверява на Вадраж и вярва, че той не е могъл да бутне Ануж от скалата. Самар спори, като казва, че Ванадж е признал нещо, но Анупама смята, че той е казал само част от истината.

Пристига Баркха и пита Анкуш и Адхик за Ануж и Ванрадж. Анкуш пита дали Барха е замесена в инцидента на Ануж, но Барха отрича да е извършила нещо нередно. Лекарят казва на Паритош да избере стая за Ванрадж, тъй като той се възстановява. Анупама предлага най-добрата стая за Ванрадж, но Лила се притеснява за цената. Анупама настоява Паритош да изпрати Хасмук и Лила вкъщи.

Анупама се чувства емоционално, когато гледа снимките на Ану, и й липсва семейството. Анупама насърчава Ануж да се бори и решава да остане силна.

Пахи разговаря с Адхик и го пита дали Ванрадж е изглеждал ядосан преди да срещне Ануж. Адхик отрича и се надява Ануж да се възстанови. Пахи се притеснява, че Ануж не се е събудил, оставяйки Адхик зашеметен.

Състоянието на Ануж се влошава. Анупама го окуражава да продължи да се бори. Лила се приближава до Анупама, уверявайки я, че не е там, за да я критикува. Тя защитава Ванрадж, казвайки, че той не е виновен, и моли Анупама да не го праща в затвора, молейки се със сълзи на очи за неговото спасение. Анупама успокоява Лила.

Барха утешава Анупама и поставя под въпрос решението ѝ да заведе Ануж за операция в градската болница вместо в друга. Анупама казва на Барха, че сега не е време за подобни разговори.

Лекарят съобщава на Анупама и останалите, че операцията на Ануж е била успешна, но не е сигурно дали той ще се събуди скоро. Анупама е шокирана, а Кавия ѝ предлага своята подкрепа. Анупама пита лекаря за състоянието на Ануж, но той казва, че ще разберат повече, след като той излезе от операционната.

Анупама вижда Ануж да лежи в безсъзнание и се разчувства. Тя пита лекаря дали Ануж просто спи, но лекарят не може да даде категоричен отговор. Кавия успокоява Анупама. Ану се обажда на Анупама и моли да види Ануж. Тя моли Анупама да сложи на Ануж гривната, която е направила, и я уверява да не се притеснява.

Баркха разговаря с Анкуш за поемането на бизнеса на Ануж, докато той отсъства, и го насърчава да се възползва от възможността. Гопичанд подслушва разговора им.

Кавия пита Анупама дали Ванрадж е причинил инцидента. Анупама си спомня за признанието на Ванрадж и казва на Кавия да изчака. Тя решава да мълчи, докато не научат цялата истина, и смята, че Ванрадж трябва да обясни защо е извикал Ануж на скалата.

Барха споменава, че Ануж е претърпял инцидент и никой не е съобщил за него в полицията. Кавия отговаря, че няма нужда от разследване, защото е станала свидетел на инцидента. Барха предполага, че Кавия спира разследването, защото то би уличило Ванрадж. Паритош поставя под съмнение логиката на Барха, питайки я дали намеква, че Ванрадж е бутнал Ануж и след това също е скочил. Барха пояснява, че просто иска полицейско разследване. Лила се противопоставя на Барха, като я пита дали загрижеността ѝ за Ануж е заради имуществото му.

Барха настоява, че иска да види Ванрадж в затвора, независимо от това кой друг ще отиде с него, дали родителите му или децата. Анупама спира Барха. Това разгневява Барха, която поставя под съмнение лоялността на Анупама към Вадраж. Анупама предупреждава Барха да бъде благодарна, че я е обвинила в болницата; в противен случай щеше да се сблъска с последствията за това, че е поставила под въпрос характера ѝ. Лила казва, че може да обвини Ануж, че е бутнала Ванрадж, в резултат на което двамата са паднали.

Шах и Кападия спорят за инцидента. Адхик споменава, че Ванрадж е заплашил Ануж пред всички. Паритош подкрепя Ванрадж, докато Барха настоява да подаде жалба и се заклева да унищожи всеки, който е замесен. Анупама казва на Барха, че може да прави каквото си иска, а след това получава обаждане от лекаря.

Анупама бърза да види Ануж. За радост на всички Ануж идва в съзнание. Анупама е във възторг, но Барха е бясна. Анупама насърчава Ануж да се събуди, като му връзва гривната, която Ану е направил за него. Тя пуска гласовото съобщение на Ану и Ануж ѝ признава любовта си. Развълнувана, Анупама отвръща и казва на Ануж "Обичам те". Баркха смята, че съдбата е благосклонна към Ануж и Анупама, като се има предвид колко бързо е дошъл в съзнание. Тя предлага на Анупама да изясни инцидента със скалата с Ануж, преди той отново да заспи. Ануж става неспокоен, тъй като си спомня за инцидента на скалата.

Анупама казва на Ануж, че Ванрадж се чувства добре. Ануж пита за Ану, но Анупама казва, че не може да я доведе в болницата. Тя споделя, че Ану е направила гривна за него, което разчувства Ануж. Ануж иска да се прибере у дома. Анупама го уверява, че това ще се случи скоро. Барха коментира тяхната привързаност, като се притеснява какво може да разкрие Ануж. Състоянието на Ануж се влошава и лекарят отпраща Анупама, оставяйки я загрижена.

Барха вижда във влошаването на здравето на Ануж възможност да крои планове. Кавия изразява надежда, че Ванрадж не е участвал в инцидента. Междувременно Ану рисува картина за Ануж и споделя надеждите си с Кинджал за бъдещите им планове. Анупама намира утеха в подкрепата на Самар.

Барха обсъжда състоянието на Ануж с Анкуш и Адхик, като го смята за благоприятно за тях. Анкуш споменава, че Ануж е прехвърлил собствеността си на Анупама, намеквайки, че не бива да се надяват да контролират империята Кападия. Барха настоява, че Анупама не мисли трезво и смята, че могат да се възползват от ситуацията. Анупама забелязва замислите на Барха и разбира, че те подготвят нещо.

Седем дни по-късно, Ванрадж се възстановява, а Анупама се грижи за Ануж, докато чичо му се опитва да повдигне духа му, но Ануж остава в безсъзнание. Девет дни по-късно, здравето на Ванрадж се подобрява и Кавия го разпитва за инцидента, но той твърди, че не си спомня. Семейство Шах носи храна за Анупама, която продължава да се грижи за Ануж.

Тринадесет дни по-късно, Ванрадж започва да ходи с помоща на Кавия и се разкайва, когато вижда Ануж. Анупама забелязва Ванадж и Кавия подозира, че той крие нещо, забелязвайки виновното му изражение. Ванадж се извинява на Анупама, която го обвинява, че е завел Ануж до скалата, изразявайки разочарованието си и изисквайки отговори. Ванрадж твърди, че не си спомня случилото се, и моли Анупама да му се довери, докато тя настоява, че той си спомня какво се е случило. Барха подслушва разговора им и се чувства доволна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 187 - Ще успее ли Анупама да спаси брака си?

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!