Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 155 - Ще оцелеят ли Ануж и Ванрадж?

Добави коментар

Ануж и Ванрадж претърпяват инцидент, след като Ануж се среща с Ванрадж по негово искане. Състоянието им е критично. Вижте какво ще се случи в епизод 155 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анкуш забелязва, че Ануж излиза, и го извиква. Ануж поглежда назад към Анупама, която се чувства стресирана и се моли за неговата безопасност. Междувременно Кавия научава, че Ануж е отишъл да се срещне с Ванрадж. Ану пита Анупама къде е Ануж и тя я успокоява, че той скоро ще се върне. Двете семейства изпълняват пуджата заедно. Адхик и Пахи споделят многозначителен поглед.

Ануж е изненадан да види Ванрадж на шофьорското място, а Кавия ги забелязва заедно и ги следва. Ванрадж увеличава скоростта, а Анупама продължава да се моли разтревожено, докато другите я призовават да спре, тъй като пуджата е приключила. Анупама получава обаждане и всички научават, че Ануж и Ванрадж са претърпели инцидент. Инспекторът заявява, че не е сигурно дали са оцелели. Анупама си спомня моментите с Ануж и отказва да повярва, че нещо ще му се случи. Кавия плаче за Ванрадж и двете семейства се притесняват.

Анупама и останалите пристигат на мястото на инцидента. Анупама вика Ануж и седи в шок. Лила и Кавия са загрижени за Ванрадж. Анкуш моли Самар да успокои Анупама, но тя отказва да слуша когото и да било. Инспекторът им съобщава, че колата не е повредена, като предполага, че и Ануж, и Ванрадж може да са паднали по-късно. Той споменава, че спасителният му екип носи телата, но Анупама настоява те да не бъдат наричани тела.

Самар пита инспектора откъде е сигурен, че това са Ванрадж и Ануж. Инспекторът обяснява, че Кавия е станала свидетел на инцидента, но е била твърде уплашена, за да съобщи веднага за него. Двете семейства настояват Кавия да разкрие какво е видяла, а Анупама изрично я моли да каже истината.

Междувременно линейката пристига с Ануж и Ванрадж. Кинжал утешава Пахи, а Джигнеш ги успокоява, че Ануж и Ванрадж ще се оправят. Анкуш забелязва, че Адхик липсва, и се притеснява. Анупама и Кавия изпадат в ужас, когато виждат състоянието на Ануж и Ванрадж.

Когато линейката ги откарва, Анупама и Кавия тичат след нея, но полицията ги спира. След това спасителният екип потвърждава, че Ануж и Ванрадж са живи, което носи огромно облекчение на всички. Анупама изразява благодарността си към Бога.

Кинджал съобщава на Доли, Пахи и Джигнеш, че Ануж и Ванрадж са намерени. Ану се моли за тяхното благополучие, което трогва до сълзи Кинджал, Доли и Пахи. След това семействата се отправят към градската болница, където на Анупама, Кавия и другите не им е позволено да видят Ануж и Вадраж, което ги оставя в шок.

Анупама съжалява, че е организирала пуджата. Лекарят съобщава на двете семейства, че Ануж и Ванрадж са в критично състояние. Анкуш успокоява лекаря, че парите не са проблем; той просто иска Ануж да бъде спасен. Хасмук е загрижен за Ванрадж, докато Анупама моли лекаря да спаси съпруга ѝ.

Лекарят обяснява, че и двамата пациенти се нуждаят от незабавна операция, и иска съгласие. Самар се притеснява дали ще оцелеят, но Паритош го съветва да остане позитивен. Хасмук решава да подпише документа. Лила и Кавия се чудят кой е проклел двете семейства. Доли предлага на Кинджал малко мляко и двете се притесняват за Ванрадж и Ануж. Пахи утешава Ану, която е изплашена, след като е чула за инцидента. Пахи споделя притесненията си и Кинжал я утешава. Те чакат с тревога обаждането на Паритош.

Анкуш разпитва къде е бил Адхик, подозирайки, че е замесен в инцидента. Адхик отрича да е извършил каквото и да било нарушение и пояснява, че се е върнал веднага, след като е научил за случилото се. Анкуш предполага за намесата на Барха и се опитва да се свърже с нея.

Анупама моли Кинджал да се погрижи за семейството и Ану. Кинджал разпитва за Ванрадж и Ануж. Анупама обяснява, че няма да знаят точното им състояние до 48 часа, и моли Кинджал да се погрижи за Ану. Лила споменава, че лекарят не ѝ е позволил да види лицето на Ванрадж. Хасмук се притеснява за Анупама. Анупама е решена да остане силна.

Паритош моли Анкуш да подпише документите, но Анупама го спира, като решава сама да ги подпише и изразява увереността си, че нищо няма да се случи на Ванрадж и Ануж. Тя си спомня, че Ванрадж е извикал Ануж да се срещне с него. Анкуш разпитва Кавия за инцидента, а Самар я подтиква да говори. Анупама насърчава Кавия да каже истината, но тя мълчи. В крайна сметка Кавия признава, че е проследила колата на Ванрадж, като открива, че Ануж и Ванрадж вече са на ръба на скалата, преди тя да пристигне. Междувременно една медицинска сестра им съобщава, че състоянието е критично. Лила се моли за Ванрадж, а Анупама иска молитви и за Ануж. Паритош се присъединява към молитвите за Ванрадж и Ануж. Семействата обсъждат непредсказуемостта на живота.

Лекарят съобщава на двете семейства, че Ванрадж и Ануж са в критично състояние, но са преместени в отделението за интензивни грижи и могат да ги посетят там. Ану сънува, че Ануж и Ванадж са добре и са решили да не се карат повече, което предизвиква усмивка на лицето ѝ. Кинжал, Доли и Пахи вярват, че сънят на Ану може да е добър знак, и пожелават той да се сбъдне. Ану се събужда и пита за Ануж и Ванадж, като иска да види Анупама. Доли и Пахи убеждават Ану да си почине повече.

Анупама и Кавия посещават Ванрадж и Ануж, като и двете плачат, докато си спомнят моментите със съпрузите си, включително сватбите им. Семействата си спомнят за времето, прекарано с Ануж и Ванрадж. Самар се моли за оздравяването им, като отбелязва, че въпреки различията им, сега и двамата мъже са в една и съща ситуация. Анупама отбелязва, че на операционната маса всички са равни. Кавия разсъждава за това, че никой не е могъл да си представи, че Ванрадж и Ануж ще се борят за живота си. Лекарят ги информира, че следващите 48 часа са решаващи и ще бъде опасно, ако не дойдат в съзнание скоро.

Кавия отбелязва, че Ануж и Ванадж не е трябвало да ходят до скалата. Тя си спомня за инцидента и разказва на семействата, че двамата са паднали от скалата, преди тя да пристигне там. Анкуш обвинява Ванрадж, че е бутнал Ануж от скалата, твърдейки, че Ванрадж го е заплашвал. Лила твърди, че заплахата не доказва, че Ванрадж е бутнал Ануж. Анупама се намесва, като призовава семействата да спрат да се карат и да се молят за Ануж и Ванадж, подчертавайки убеждението си, че Ванадж, въпреки недостатъците си, не би навредил на никого.

Анупама получава съобщение от Ану и се разчувства. Самар се сломява, но Анупама го утешава, уверявайки го, че нещата ще се оправят. Лекарят им съобщава, че Ванрадж реагира на лечението, което носи облекчение на семейство Шах.

Анупама пита за Ануж, но лекарят казва, че той не показва развитие. Ванрадж е преместен в друго отделение и те могат да го посещават, но Ануж ще остане в интензивното отделение. Анупама е съсипана, а Хасмук я насърчава да остане силна. Анупама се чуди защо Ануж не реагира на лечението, а Лила се опитва да я утеши.

Ванрадж се събужда. Кавия съобщава на Лила, Самар, Хасмук и Паритош, че Ванрадж е дошъл в съзнание. Самар усеща, че нещо тревожи Ванрадж. Ванрадж си спомня за конфронтацията си с Ануж. Ануж моли Ванрадж да спре колата и те спорят за връзката на Ануж с децата на Ванрадж. Ванрадж обвинява Ануж, че се опитва да го замести в живота на семейството му, но Ануж отрича да е нарушил някакви обещания и настоява да се върне при семейството си. Ванрадж твърди, че Ануж е отнел семейството му по време на Ракшабандхан, но Ануж контрира, че това не е по негова вина, и обвинява семейство Шах, че са направили шоу.

Ванрадж моли Ануж да убеди Анупама да се дистанцира от семейството му, но Ануж иска двете семейства да се срещат от време на време. Ванрадж не е съгласен и настоява за пълна раздяла. Ануж оспорва правомощията на Ванрадж да диктува живота на другите. Спорът им се изостря и Ванрадж става неспокоен в реалността. Лекарят го преглежда, докато Кавия се притеснява за състоянието му. Анупама окуражава Кавия да остане позитивна.

Кавия се възхищава на силата на Анупама и я пита къде я намира. Анупама отдава позитивния си мироглед на възпитанието си и настоява, че нищо няма да се случи на Ванрадж и Ануж. Лекарят съобщава на Анупама, че Ануж се нуждае от операция на мозъчен съсирек, и обяснява рисковете, свързани с нея. Анупама настоява за операцията, тъй като смята, че вече са преодолявали по-големи предизвикателства.

Ануж е отведен в операционната зала, а Анупама го наблюдава с тревога. Тя се моли за неговото възстановяване. Междувременно лекарите обсъждат възможните усложнения. Ванрадж идва в съзнание и се разстройва, спомняйки си за инцидента. Семейство Шах го посещава, докато Анкуш и Адхик обсъждат отговорностите си в отсъствието на Ануж. Анупама ги наблюдава внимателно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 180 - Изборът на Анупама предизвиква разногласия!

“Свободна да избира" еп. 179 - Анупама е решена да потърси справедливост!

“Свободна да избира" еп. 178 - Ануж и Анупама защитават Димпъл от бандити!

“Свободна да избира" еп. 177 - Анупама и Ануж в опасност!

“Свободна да избира" еп. 176 - Анупама отменя сватбата!