Актуално В програмата

Свилен от „Остава” - звезден репортер

Добави коментар

Новият звезедн репортер на Нова ТВ е Свилен от „Остава”.
Свилен от „Остава” - звезден репортер

С чувство за хумор и с главата напред във всяка тема – така екипът на „Нова телевизия” определи новия си колега Свилен Ноев. Новият журналист е по-известен като Свилен от „Остава”, а неговите репортерски попадения ще гледаме идната седмица – всеки ден в звездната рубрика на централната емисия „Календар”.
 
Това, което никой не очакваше от известния музикант и глас на хитове като „Мъничко човече”, „Шоколад” и „Sex in the morning”, е че той се оказа притеснителен – толкова, че това да му попречи в записите на т.нар. стендъпи (когато репортерът е в кадър).

Въпреки всичко, „това е впечатляваща професия”, катогерочен е Свилен. „Беше ми трудно да уча изречения, които след това да повтарям едно към едно, но пак бих се пробвал като репортер”, добавя той.
 
По думите му най-интересна от темите, които предстои да видим, му е тази за левичарите. Самият Свилен е левичар, нищо, че държи микрофона с дясната си ръка...

Свилен от „Остава” - звезден репортер

                 
ТЕМИТЕ НА СВИЛЕН


Понеделник, 31 август
Да вярваме ли на прогнозата за времето?


Или по добре да се обърнем към знаците, които ни изпраща природата...
В края на лятото Свилен ще се опита да разбере как се изготвя прогнозата за времето. В търсенията си ще се срещне с метеоролога Иван Цоневски от БАН, както и със синоптичката на „Нова телевизия” - Божана Филипова.
В крайна сметка любопитството му ще го доведе до интерсни изводи и прастари истини...


Вторник, 1 септември
Как да се представим добре на интервю за работа, и как да спечелим симпатиите на шефа?

В разгара на икономическата криза Свилен ще разговаря с експерт по подбор на кадри. Ще научи повече за проблемите на хората, които си търсят работа, и високите критерии на работодателите.
Социалният психолог проф. Толя Стоицова ще даде важна информация как да се представим неотразимо на интервю за работа и как да станем любимец на шефа.


Сряда, 2 септември
Левичарите

Опасни ли са уредите за дясна ръка за левичарите? Как се отразяват върху леворъките деца опитите на амбициозните им родители да ги приучат да използват „правилната ръка”?
Звездният ни репортер ще разговаря с психолог за забележителните качества на хората, на които дясното полукълбо е по-развито.


Четвъртък, 3 септември
Къде да изхвърляме изхабените вече батерии и акумулатори?


До този момент местата, на които можехме да оставим изтощените батерии, са малко и повечето хора не знаеха за тях. Тепърва предстои да се поставят нови контейнери специално за опасните отпадъци на достъпни за всички места.
За нас все още остава единствената възможност да продължим да трупаме огромни камари от батерии в домовете си в очакване на еко контейнерите.


Петък, 4 септември
Жаргонът, без който не можем...

Защо понякога родителите не разбират езика на децата си? Какво представлява жаргонът - таен език, мръсна дума или капан за родители
 Какво трябва да направят родителите на тинейджъри за да започнат да говорят на един език?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”