Актуално Други

Световно модно шоу на FTV във Варна

Добави коментар

Нощна Варна осъмна с невиждано модно шоу по повод стартирането на FashionTV на български език.

По повод стартирането на световно известния канал на FTV на български нощна Варна осъмна с невиждано модно шоу, което затаи дъха на лъскавите гости, съобщава агенция ПРофайл.

Световно модно шоу на FTV във Варна

Нетрадиционно, запомнящо се и в духа на модната телевизия по света партито в модерния клуб Екстраваганца надмина очакванията. За да се наслaдят на екстравагантните прически и грим дело на салони за красота Нуши тук бяха забелязани екс финансовия министър Милен Велчев, Любо Ганев, лимузинения бос Румен Бояджиев, Дим Дуков,актуалната Мис България 2009  Антоанета Петрова,Мирослава Матеева оранизатор на Мис Варна и собственик  модна агенция ВИП Фешън Груп, Диджей Дамян и холивудския му брат актъор Михаил Савов.

Светските познавачи Руслана Попова и Наско Лазаров посрещаха видните гости на стената на славата на FTV България и интервюираха първите българи,които от 1 ви отктомври ще се гледат в ефира на световния моден канал на български.

Световно модно шоу на FTV във Варна

FTV директора за България Вергиния Тотева посрещна над 1 500 гости. Нейния екип от 70 човека се погрижиха Варна да бъде свидетел на невиждан спектакъл.Свежите прически и стайлинг са по идея на коафъора Живко Атанасов - салони Нуши. Тук лиспсваха моднните дефилета на наши дизайнери, а в лъскави черни торби авангардните модели разчупиха стереотипите за парти. Над 30 модели се преобразиха в извънземни и разкършиха тела под звуците на актуалната изпълнителка Весела Бонева,която се рададе с медения си глас до сутринта.  От музикалния бизнес тук бяха Георги Георгиев от екс групата Каффе,Ивелин Иванов от "Групата" и още  варненския топмодел Мануел Иванов,Стоян Апостолов агенция Next One,местния шоумен Кирил Аспарухов партнъор в продукциите на Кирил Вълчев -Скалата,допълниха от ПРофайл.

Световно модно шоу на FTV във Варна

В тузарския хотел "Модус" бяха отседнали шефовете на FTV Bulgaria  и актуалната Мис България Антония Петрова с нейния руски приятел. В неповторимия модус интериор модния световен канал засне и авангардна фотосесия.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър