Актуално Търси се...

Светльо Витков в „Търси се...” - събота, 16 май, от 11 часа

Добави коментар

Светльо Витков се превъплъщава в Елвис и консумира червеи с текила тази събота в „Търси се...” тази събота, 16 май, от 11 часа.
Светльо Витков  в „Търси се...” - събота, 16 май, от 11 часа


Един от най-екстравагантните български певци – Светльо Витков - ще бъде гост в поредното издание на „Търси се...” тази събота, 16 май, от 11 часа, по bTV. Водещите Меги и Нели ще покажат какво се крие зад медийния образ и нестандартното поведение на бившия фронтмен на група „Хиподил”.

Светльо Витков  в „Търси се...” - събота, 16 май, от 11 часаПървата изненада за Светльо са бившите му колеги от „Хиподил” – Венци и Киро, които ще опишат аткрактивния си приятел като „нежна душа и много добър човек”.

Двамата ще признаят, че най-трудно свикват с импулсивния му характер. Една от най-интересните роли, с които Светльо ги забавлява, е преобразяването му в Елвис Пресли.

Те ще го предизвикат да изпее една от любимите си песни на легендарния изпълнител. За тази цел Светльо ще облече лъскаво сако, специално предоставено от Цецо Елвиса, ще сложи типичните слънчеви очила и ще имитира Елвис.

Какъв е гостът в личния живот и отношенията с жените – зрителите ще разберат в «Търси се...». Приятелят му Шеката ще го предизвика и да покаже нещо от каратето – другата страст на Светльо, на която той отделя огромна част от времето си.

Един от най-близките приятели на Светльо от музикалните среди е Васил Гюров. Той ще обвини своя приятел, че е направил прекалено скъпи билетите за предстоящия им съвместен концерт. Трудно ли се прави хубава музика в България - най-оригиналния и любопитен отговор зрителите ще чуят от Светльо тази събота.

Най-близкият приятел на Светльо извън музиката – Генади - ще разкрие, че музикантът е преживял трудна раздяла с дългогодишната си приятелка, с която са били заедно повече от 9 години. Как самият той ще опише емоциите и причините за тази раздяла – ще стане ясно в „Търси се...”. Светльо обаче ще получи и едно изключително нестандартно предизвикателство. Тъй като води здравословния начин на живот, ще бъде принуден да демонстрира това като изяде няколко червея и изпие чаша текила. Как ще се справи - зрителите ще разберат от забавната демонстрация в студиото.

Меги и Нели ще срещнат Светльо и с най-добрия му приятел от каратето – Мишо, с когото заедно ръководят школа по бойни изкуства. От него певецът ще получи сложната задача да танцува танго. И за да му бъдат полезни докрай, водещите ще поканят за негова партньорка професионална танцьорка. При появата на последната изненада Светльо ще бъде по-сериозен отвсякога.


Светльо Витков  в „Търси се...” - събота, 16 май, от 11 часа

В студиото водещите Меги и Нели ще го срещнат с децата, чийто треньор по карате е той. В студиото на „Търси се...” те ще направят няколко демонстрации под негово ръководство, а какво е наказанието им, когато грешат – зрителите ще разберат в предаването тази събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“