Сериали Научно-фантастични

Светилището

1 коментар

„Светилището” е научно-фантастичен сериал, който разкрива приключенията на красивата, загадъчна и винаги изненадващата ни д-р Хелън Магнус, до известна степен новото ѝ неохотно протеже – съдебният психиатър Уил Цимерман и нейната смела и безстрашна дъщеря Ашли.

Sanctuary, Канада, 2007


Научно-фантастичен сериал


Създател и сценарист: Деймиън Кайндлър
Режисьор: Мартин Ууд
с Аманда Тепинг, Робин Дън, Емили Ълирап, Райън Робинс


Светилището


„Светилището” е научно-фантастичен сериал, който разкрива приключенията на красивата, загадъчна и винаги изненадващата ни д-р Хелън Магнус (Аманда Тепинг), до известна степен новото ѝ неохотно протеже – съдебният психиатър Уил Цимерман (Робин Дън) и нейната смела и безстрашна дъщеря Ашли (Емили Ълирап).

Сериалът проследява проучването, изследването и опазване на странни и често страшна същества, които тайно се промъкват в нашия свят незабелязано и необезпокоявани  живеят сред нас.

Въпреки, че ги отхвърля като абсурден плод на въображението и елементи на останалите от нашето детство кошмари, д-р Магнус признава, че светът е пълен със същества – грешки на природата, като намира грандиозно доказателство, че те са наистина реални.

Съдебният психиатър Уил Цимерман, който проявява интерес и има усет за намиране на странни и любопитни неща, неохотно се присъединява към екипа за да помогне в проучването на странните същества.

Заедно - Магнус, Уил, Ашли и хай-тек специалистът Хенри Фос (Райън Робинс), използват своето уникално съчетание на инстинкт, медицина и последните новости в технологиите, за да открият съществата, които се крия в ъгъла на нашата цивилизация. Те приемат опасното предизвикателство да ни защитават от твърде опасните същества, „скитащи се” свободно сред нас. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Светилището