Актуално В програмата

„Сутрешен блок” с Тодор Колев по ТВ7

1 коментар

Комедийният сериал „Сутрешен блок” първи в България ще покаже какво се случва в кухнята на телевизията

 „Сутрешен блок” с Тодор Колев по ТВ7

За първи път оригинална българска продукция ще повдигне завесата, за
да видят зрителите всичко онова, което се случва преди „Добро утро, драги зрители” и след „Желаем ви приятна вечер с програмата на TV7”. TV7, заедно с една от водещите продуцентски компании Old School Productions, снимат комедиен сериал без аналог в българския ефир, който още този месец ще влезе в програмата на телевизията. Голямото си завръщане на екран със сериала на TV7 прави любимецът на няколко поколения – легендарният български комик Тодор Колев, на когото е отредена и главната роля в продукцията.

„Сутрешен блок” с Тодор Колев по ТВ7

„Сутрешен блок” ще разкрива по свеж и забавен начин случки от кухнята на елевизията. На звездата Тодор Колев партнират млада и красива ко-водеща, мбициозна, но страхлива редакторка, дори собствената му дъщеря – актрисата лбена Колева, които заедно с целия екип на сериала успяват да уцелят ерфектната доза добро насторение за телевизионно забавление.

Още в първите епизоди зрителите ще се насладят на злободневни коментари участието на Светльо Витков като гост-звезда във втори епизод, където ще коментира президентските избори. Потвърдено е участието и на една от най-популярните и обичани телевизионни водещи – Кака Лара (Лара Златарева), която, макар и водеща на нощен блок, ще разбере каква е атмосферата в нюзрума рано сутрин.

„Сутрешен блок” с Тодор Колев по ТВ7

В епизодите на „Сутрешен блок” зрителите ще проследят как се подготвят новините, как изглежда водещият, преди да изпие първото си кафе за деня, какво и колко коства синхронът между репортери, водещи, оператори, режисьори, продуценти. „Сериалът показва инфарктни ситуации откъм забавната им страна и със сигурност ще грабне вниманието на зрителите”, коментират продуцентите.

„Със „Сутрешен блок” TV7 предлага едно различно преживяване на българския зрител, който ще се потопи в ставащото зад кулисите на телевизията, което е изпълнено с комични и често абсурдни ситуации. Подарък за зрителите е и завръщането на големия български комик Тодор Колев”, коментира Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тодор Колев

Тодор Колев пръска опасен чар в Шумен

Денис Ризов и Тодор Колев заложници в “Сутрешен блок”

Тодор Колев изнесе спектакъл и концерт „100 години Тодор Колев“