Музика Концерт

Суши и шампанско за Найджъл Кенеди в Пловдив

Добави коментар

Суши и шампанско за Найджъл Кенеди при гостуването му в Пловдив на 1 септември в Античния театър.
Суши и шампанско за Найджъл Кенеди в ПловдивОтбрано суши от най-добрия японски ресторант в Пловдив и френско шампанско от висока класа са само част от многобройните изисквания на екстравагантния британски цигулар Найджъл Кенеди при гостуването му в Пловдив на 1 септември в Античния театър.

Заедно със своя полски бенд и 20 музиканти от оркестъра при Държавна опера – Пловдив Кенеди ще открие Есенния салон на изкуствата по покана на община Пловдив и АРТ БГ.

След последно актуализиране на програмата на Мистър Кенеди у нас той и екипът му  ще пристигнат на летище София на 29-ти август късно вечерта, ще пренощуват в парк хотел „Витоша“, след което ще отпътуват към Града под тепетата, издадоха организаторите. Поради късния час ще отпадне и първоначално замисленото посрещане с изпълнение на гайда.

В Пловдив гениалният цигулар ще бъде настанен в бутиков хотел, който по молба на самия мистър Кенеди ще бъде запазен в тайна в интерес на сигурността и спокойствието му.

За комфортното пътуване на Найджъл Кенеди по време на престоя му нас ще се погрижи „Камор Ауто“, дилър на BMW и официален превозвач на британския музикант за България, чиято предпочитана марка е именно BMW.

Репетициите на Кенеди с българските оркестранти ще започнат на 30 август и ще се провеждат два пъти дневно до постигане на пълен синхрон помежду им, така че срещата на зрителите с Елингтън и Бах в интепретация на британския артист да остане едно от най-незабравимите им преживявания, заканва се самият той.

Организаторите са предложили на вниманието на големия цигулар подробна програма за разглеждане забележителностите на града, но поради непредвидимия му нрав до последния момент не е ясно как точно ще предпочете да оползотвори свободното си време известният с ексцентричността си Кенеди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър