Архив Survivor

Survivor: Островите на перлите: Силвия Радулова и Николай Мартинов бяха изгонени от Мого Мого и Пачека

Добави коментар

Тази вечер(5 ноември) в епизода на Survivor:Островите на перлите Силвия Радулова и Николай Мартинов бяха изгонени от Мого Мого и Пачека
Тази вечер(5 ноември) в епизода на Survivor: Островите на перлите предстои обединението на Мого Мого и Пачека. Преди самото сливане оцелелите до втората фаза на играта ще се изправят в изпитание за имунитет. Изгонените Силвия и Николай пък ще премерят сили в най-дългия дуел в българските издания на шоуто, изходът от който ще даде страта на нова сюжетна линия в третия сезон на Survivor.

Николай

Нищо вече не интересува членовете на Мого Мого. Абсолютно наясно с избора си за гонене, всички отделиха повече време за тоалет, нужен им за церемония по обединението на племената. В основен дизайнер се превърна Силвия Радулова. Мото състезателката се захвана да шие дрехи докато Георги Вънов смяташе, че прекарва последния си ден на острова, а останалите в племето мързелуваха.

В лагера на Пачека всичко изглеждаше повече от спокойно. Единственият, който смяташе, че ще напусне играта, беше Николай Мартинов. Бащата на близначките не скри огорчението си от намеренията на останалите и в интервю сподели, че всъщност голяма част от съплеменниците му в племето дължат дългия си престой в играта именно на него и неговите тактики в игрите.

Докато Ники се терзаеше, Али и Иван не пропуснаха за пореден път да нападнат жените заради мързела им. Малко по-късно Алиев се осмели да предложи брак на приятелката си Ива. Предложението обаче беше прието с определени резерви от част от участниците. Според повечето от тях Али просто се опитва да умили останалите, за да не гласуват срещу него. Въпреки това Здравко Здравков прие да бъде кум на евентуалната сървайвърска сватба.

СилвияПърви на съвет се събраха членовете на Мого Мого. Свидетели на техните решения станаха Иван, Ваня, Жени и Янита. Всички в племето твърдяха, че след изгонването на Валентин се чувстват по-сплотени. Само Вънов не смяташе така, защото до последно вярваше, че именно той ще бъде следващият изгонен. Основната коалиция около Галя, която вече всички наричат “Генералът”, обаче беше решила, че оцеляването трябва да напусне Силвия Радулова. По всичко личеше, че мотористката е имала уговорка с останалите да гласуват срещу Вънов, защото единствено тя гласува срещу него. Жоро пък даде своя глас срещу Генерала. Самата Галина очевидно не беше простила на Радулова заради факта, че в няколко поредни съвета тя гласува срещу нея. Така играта напусна една от най-силните участнички и любимка на зрителите Survivor: Островите на перлите.

Съветът на Пачека отново предизвика дрязги между Николай й Али. Бургазлията за пореден път реши да напомни на Мартинов, че се е държал агресивно с него. Бащата на близначките за пореден път прие нападките с насмешка и се извини на Али за критиките си срещу него, но не скри факта, че ненавижда съплеменника си. В атаката срещу Николай се включи и плувкинята Евгения, която сподели, че на няколко пъти е отклонявала предложенията на Николай за коалиция и че той е прекалил в стремежа си да я привлече на своя страна.

Въпреки откритите нападките всички в племето бяха единодушни, че Николай е най-добре подготвеният участник в оцеляването. Али имаше възможност да сподели разочарованието си от жените, но вместо това той реши да им замаже очите, като каза, че всички работят наравно, въпреки че часове по-рано той ги разкритикува в интервю.

След края на споровете стана ясно, че почти всички този път ще се възползват от неуспеха на Мартинов и най-накрая ще го изгонят. Така и стана - без никакви колебания племето гласува срещу един от най-силните участници в третото издание на шоуто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV