Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите: Мартинов построи спалня и победи Мого Мого за пореден път

1 коментар

Survivor:Островите на перлите: Мартинов построи спалня и победи Мого Мого за пореден път
Survivor:Островите на перлите: Мартинов построи спалня и победи Мого Мого за пореден път
В лагера на Пачека всичко е спокойно. Всички в племето са възхитени от уменията на Николай Мартинов, който вече почти сглоби спалня с покрив, а за подарък на жените измайстори пинсета. Въпреки всичко старите врагове на Николай не губят време в празни приказки. Видимо решен да се отърве от бащата на близначките, Иван за пореден път обсъди изгонването му с Гергана. Според варненеца инициативата в игрите трябва да бъде подета от останалите мъже в племето, за да бъде отслабена лидерската позиция на Мартинов. Жените обаче са възхитени от способностите на Ники и дори му простиха всички малки хитрости, с които си служи в играта.

В лагера на Мого Мого коалициите продължават да създават напрежение сред участващите в тях. Негласно цялото племе порица Гавазов, който загуби последния ориз в дуела си със Здравко.

Двете племена се срещнаха на поредното изпитание за племенен имунитет. Според правилата Пачека и Мого Мого трябваше да изберат по трима души, които да покажат издръжливост. Всяко племе имаше за цел да товари участниците от противниковото, като на специални пръти, които те държат на раменете си, поставят торби с пясък. Така Иван издържа близо 7 минути със 100 кг върху себе си. Но Могo Могo отново сгрешиха, защото според тактиката им те стовариха повечето килограми върху един човек, а през другото време Здравко и Мартинов имаха шанса да си почиват. Пачека пък натовариха по равно Спас, Гавазов и Гергана културистката, които не успяха издържат на тежестта. Отново най-подготвен се оказа бащата на близначките, който дори държеше тежестта с една ръка. Така оранжевите отново се осигуриха спокойствие до следващата игра за имунитет. Всичко в Мого Мого признаха, че за пореден път са заложили на грешна стратегия, докато в Пачека нямаше две мнения по въпроса, че Николай Мартинов е най-силният играч на Островите на перлите.

Веднага след играта Пачека си спретнаха импровизиран племенен съвет, като всеки един тях имитираше член от племето Мого Мого. В ролята на Владо Карамазов беше Иван, а Яна Маринова играеше Спас. И докато племе едното се забавляваше, лидерите на другото решиха, че в техния лагер трябва да настъпи мир. Галина и Гавазов не пропуснаха да си разменят любезни реплики като по всичко личеше, че това са поредните двулични думи, които двамата си размениха. Психоложката дори направи реклама на Вал като се обърна към българските жени и ги подкани час по-скоро да се домогнат до боксьора, защото според думите й “той е невероятен човек”.

Тази вечер Мого Мого ще изгонят един от племето. По време на съвета ще станат ясни съставите двете коалции в техния лагер. В лагера на Пачека ще избухне поредния скандал породен от спора за най-силния мъж в оцеляването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV