Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите - Иван напусна оцеляването

Добави коментар

Survivor:Островите на перлите - Иван напусна оцеляването. Жени и Янита предадоха бившите си съплеменници.
Survivor:Островите на перлите - Иван напусна оцеляването Тази вечер в епизода част от сървайвърите ще прекарат една нощ в лагера на митичното племе Ембера. Един от Балбоа ще се запъти към Острова на изгнаника, където ще се срещне с Николай Мартинов, а Галина ще се опита да запази тайната на острова от останалите си съплеменници.  

Утре вечер от 22:30 в Survivor Live! Гости ще бъдат финалистката от миналогодишното издание на шоуто – Светла Димитрова и гримьорката Силвия Стойчева. Двете ще направят класация в няколко категории за Mr Survivor’ 2008. Малко по-късно в студиото ще влезе последният изгонен от оцеляването – Иван Димитров, който ще хвърли повече светлина около последния скандален съвет.

Балбоа се отправиха на изпитание за право на два гласа. Този път оцеляващите трябваше да демонстрират добра ориентация за време, като паралелно с това трябваше да изградят кула от малки кубчета. Особеността на играта се криеше във факта, че всеки който е готов трябваше да излезе извън квадратното поле преди да изтекат 15 минути.

Всеки, който се забави независимо, че е направил най-високата кула, напуска играта. Печели този, чиято кула се окаже най-висока, а това беше тази на Силвия. Така тя получи правото да гласува с два гласа на предстоящия племенен съвет, за който залозите бяха доста различни. Преди съвета бившите членове на Пачека изказаха съмнения относно избора на номинации от страна на Евгения. Всички бяха на мнение, че плувкинята и Янита са абсолютно непредсказуеми и може да се обърнат против бившите си съплеменници. По време на самия съвет избухна спор между най-малките участнички в оцеляването и Иван. Двете го обвиниха в манипулации, а Женя го нападна с аргумента, че е щял да гласува срещу нея. Но двете не се оказаха сами в нападките си – Здравко Здравков също зае тяхната позиция и по всичко пролича, че и той е в съюз с бившите членове на Мого Мого. 

Survivor:Островите на перлите


Без абсолютно никакви изненади Женя номинира Иван, Вънов , Галина и Гергана Савова. Това беше достатъчно, за да може бившите зелени заедно с гласовете на Женя, Янита и Здравко да насочат цялата си мощ към Иван и да го отстранят от играта. Останалите от Пачека гласуваха единодушно срещу Галина, като дори и Ваня, която след последния племенен съвет се почувства засегната, също гласува против Генерала, заедно с останалите си съплеменници. Така абсолютно разединени екс оранжевите загубиха и последния мъж от племето си.

По време на гласуването Галина пусна своя вот срещу Иван с думите „изпращам те в Чукура”, смятайки че такова племе наистина съществува.

И докато в Балбоа се взимаха съдбоносни решения Николай Мартинов измисли нова тактика. Той смята да направи още един лагер, но беден, в който да приютява  всички изпратени от общото племе, за да ги откаже от евентуални намерения да останат на Острова на изгнаника.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV