Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите: Днес мъжете и жените ще се смесят в две племена

Добави коментар

Филип Лхамсурен е първият изгонен от Мого Мого. Днес мъжете и жените ще се смесят в две племена.
Днес Могo Могo отлъчиха първия мъж от третото издание на Survivor. След загубата в изпитанието  за племенен имунитет мъжете се отправиха на изпитание, което щеше да даде имунитет само един от тях. За целта участниците трябваше да преминат през игра, състояща се от два етапа. В първия -  те се разделиха на два отбора от по пет души като само Вънов се класира на финалите на играта, заради щастливия жребий, изтеглен от него. Играчите в двата отбора трябваше да си предават сурова риба, нo само с уста, защото ръцете им бяха вързани. Водачът на единия отбор беше Николай Мартинoв, а останалите в него – Живко, Спас, Димитър и Гавазов. Те не оставиха никакъв шанс на Али, Иван, Здравко, Филип и Лъчо.

Филип Лхамсурен е първият изгонен от Мого Мого

Така  петимата победители се изправиха един срещу друг във втори кръг на играта. Мартинов много добре знаеше, че това е единственият му шанс за по-дълъг престой в оцеляването и даде всичко от себе си. Изпитанието изискваше доста силови качества, защото участниците трябваше непрекъснато да плуват до лодки във водата, след което да доплуват до брега с риба, чиито глава и опашка да срежат върху специални маси. Победител беше този, който в рамките на 10 минути успее да събере най-тежък улов. Това се оказа баща на близначките.

Докато мъжете се надпреварваха, кой от тях да спечели спокойствие до следващия съвет, амазонките от Пачека мързелуваха цял ден, след кошмарна нощ. Проливен дъжд и гръмотевична буря оставиха жените с отворени очи за цяла нощ. Малко по-късно женското племе се отправи към племенния съвет на мъжете, оказал се най-интересният до сега и в трите издания на оцеляването.

Въпреки, че Мартинов имаше имунитет и самият той смяташе,че напрежението сред членовете на Мого Могоо ще отшуми,  всичката ненавист в племето се стовари върху него. Пръв започна Здравко, който беше нарочен от другите за изгонване след вчерашните критики, които отправи към останалите заради играта. Националът сподели, че зад всички интриги в племето стои Гавазов. Малко след това започнаха и нападките към бащата на близначките. Николай обаче си позволи да обижда всички наред, като нарече Димитър – „мъж в пола”, а Гавазов – „резултат от джанки с вода” и “цирей”, а останалите – “марули” и  “кухи лейки”. Изключително емоционално реагира и Али, който смята, че Мартинов таи лична омраза към него. Бургазлията едва сдържа нервите си след като Николай му заяви, че да си модел в “измислен” конкурс е по-скоро във вреда в оцеляването отколкото в помощ. За да не остане по-назад Гавазов подсили словесните престрелки с думите, че през първата вечер на острова Николай е успял да опипа всички жени в племето.

Лъчезар пък най-демонстративно стана и си изми очите, след което заяви, че вече не вярва на Мартинов и че той е подлец и интригант и че му е предлагал пари. В крайна сметка стана ясно, че Мартинов е предложил по 50 хил на всеки един от участниците в опита си да ги вербува. В своя защита бащата на близначките просто сподели, че е изпробвал съотборниците си.

След спора жените трябваше  да спасят един от  Мого Мого и те избраха Гавазов, който според думите на Галина е най-слабият играч и няма да им бъде конкуренция по-нататък в игрите. 

При това положение мъжете бързо разпределиха гласовете си и  в Survivor се случи нещо абсолютно неочаквано –  мъжете прогониха един от най-положителните, силни и позитивни играчи – Филип. Така любовната история приключи, защото Евгения остана сама в оцеляването.

Тази вечер в епизода двете племена ще се смесят, като само един от участниците няма да бъде избран от нито едно племе.
Преди това да се случи Пачека и Мого Мого ще плячкосат лагерите си, което ще доведе до нов сблъсък между мъжете.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV