Архив Survivor

Survivor: Мого Мого изгониха Димитър

Добави коментар

Survivor: Мого Мого изгониха Димитър, a Гергана Савова загуби трети зъб

Добрият тон и примирието в Пачека са вече минало. Избухна нов конфликт между Али и Николай. Този път спорът беше за най-силния измежду мъжете в Мого Мого на Survivor. Според всички в Пачека това е Спас. Единствено Николай не е на това мнение, което отново подразни Али. Бургазлията направи остри забележки на Мартинов, защото отново не приемал чуждото мнение. Бащата на близначките пък заяви, че Спас далеч не е най-силният играч и че въобще не се притеснява от никого в играта.

Всичко това обаче кара твърдата коалиция на Иван, Ваня, Али и Гергана все по-силно да иска премахването му.  Гери предложи нова стратегия, според която тя ще дразни жените в племето. Според нея при евентуален племенен съвет останалите ще гласуват именно против нея, а това ще отцепи част от гласовете на им и така те четиримата ще имат шанс да изгонят Мартинов само със своя вот.

За момента единственият сигурен симпатизант на Николай остава Яна Маринова, която не спира да се възхищава от неговите умения.

В лагера на Мого Мого всичко изглеждаше наред допреди играта за личен имунитет. Този път зелените се изправиха един срещу друг в една от най-кървавите игри. Със завързани ръце сървайърите трябваше да късат месо от умряло прасе и да го поставят с чинии единствено с уста. Печели този, който в рамките на 10 минути успее да откъсне повече месо. Това се оказа касапинът Георги Вънов, който събра повече от 2 кг свинско. Гергана Савова обаче успя да загуби трети зъб в битката за имунитет. Тя хвърли вината за загубата си върху Валентин и Димитър, които според нея се държали като зверове в играта. Подобно мнение сподели и Силвия Димитрова. Тя заяви, че кръвта тотално е променила поведението на Димитър, в очите на който се четяла лудост и според думите ѝ той заприличал на “вампир”.

Survivor: Гергана Савова загуби трети зъб

На племенния съвет никой освен Гергана не се осмели да си признае за коалции -  нещо повече – всички твърдяха, че племето Мого Мого е като едно голямо семейство, в което няма интриги и заговори. Очевидно обаче всички излъгаха, защото според начина на гласуване стана ясно, че мъжете освен Спас гласуват заедно, а жените – отделно с изключение на Силвия мото-състезателката, която запази неутралитет. Така по-силната коалиция се оказа тази около Галина, в която всички единодушно решиха да изгонят Димитър. Мъжете пък бяха насочили своя вот към Гергана, уви обаче Силвия не ги подкрепи и гласува срещу психоложката, или “Майката на племето”, както я наричат останалите.  Бургазлийката успя за пореден път да изпълни целите си и Мого Мого изгониха още един от мъжете си.

Тази вечер в епизода членовете на Мого Мого ще разкрият стратегиите си, а Валентин ще реши, че най-доброто за него е коалиция с Галина. В Пачека отново ще избухнат скандали, а Али ще отиде на дуел с жена.

Survivor: Мого Мого изгониха Димитър

В събота (25 октомври) от 22:30  в Survivor Live ще гостува поредният изгонен от оцеляването – Димитър. Останалите отпаднали до момента ще коментират интригите в играта в първата част на шоуто. Редакторите Георги Стайков и Христина Апостолова ще разкрият повече за оцеляването на Островите на перлите, останало извън кадър.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor