Актуално В програмата

Супергероите изгониха най-силния играч Борислав

Добави коментар

На връх Великден, страстите в Къртицата 2 разплакаха силните и разгневиха по-слабите играчи в Базата.

На връх Великден, страстите в Къртицата 2 разплакаха силните и разгневиха по-слабите играчи в Базата. В нощта на поредните номинации, 28-годишния Борислав получи 9 копия от съотборниците си и се изправи в елиминационнен дуел с избрана от зрителите Бориса. Групата дружно наказа най-силния си играч, заради прегрешението му да чете без разрешение дневниците на супергероите, в които те си водят бележки за поредния жокер. Снощното лошо представяне на казанлъшкия плейбой наля още масло в огъня на недоволството, а постоянните дразги между Боби и останалите, подписаха окончателната му присъда.

Къртицата 2

Тестът между него и Бориса бе спечелен от топмодела, а секунди преди да напусне Базата завинаги, Борислав призна, че не е Къртицата.

Снощи, голямото Изкушение бе отправено към всички супергерои, а Александър Сано бе натоварен с отговорната мисия да приеме, или отхвърли предложението.

След кратки пазарлъци, актьорът спечели за съотборниците си Великденско посещение на църква и спаси от престой в Изолатора оцелелия на елиминационния тест. Това струваше на Групата 2150 лв., които отидоха в сметката на Къртицата.

Къртицата 2

За Заселниците нощта на Великден беше заредена със силни емоции и много изплакани сълзи, заради искрените писма на най-близките им хора. Всеки от тях прочете в ефир милите думи и пожелания от семейството си, с което е разделен от два месеца. Хубава Бориса получи красиви цветя и огромен шоколадов заек от непознат фен. Виктория Джумпарова бе споходена от неприятни вести, адресирани до продукцията от бившия й приятел - ММА боеца Борислав Иглев. В писмото си той кратко и окончателно заявява, че няма никаква връзка с манекенката, която продължава да твърди, че двамата са заедно.

Къртицата 2

В Базата останаха 10 супергерои, 8 напуснаха играта завинаги. След снощният тотален провал в голямата Битка, Къртицата зареди сметката си с общо 74 580 лв. срещу 70 620 лв. за Групата. Саботьорът все още живее в Базата и необезпокояван крои своите планове. Кой е Къртицата и кой ще бъде следващия заподозрян от Заселниците – предстои да видите следващата седмица.

Къртицата 2

От утре, всеки делничен ден може да следите животът от Базата наживо, от 11.30 ч. до 12.30 ч. само в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2