Актуално В програмата

Супергероите броят тестиси в Къртицата 2

Добави коментар

Емил Русев: „Жена ми понякога заспива, докато правим секс”

Тази вечер новата мисия от Стаята за разследвания ще впрегне Заселниците в броене на тестиси, жаби, паяци, свински очи, червеи и скорпиони. Бурканите с различни „деликатеси” трябва да бъдат разгадани и преброени за определено време, което ще преизчисли досегашните сметки на Къртицата и Групата.

Супергероите броят тестиси в Къртицата 2

Изгнанникът Емил Русев откри спасителния път от Изолатора към свободата, а радостта му беше съпроводена с паметно изказване. 39-годишният екоактивист обеща, че като се върне в Базата ще прави секс с жена си Христина, без тя да разбере и уточни: „Тя и без това не разбира, когато правим секс... понякога заспива".

Супергероите броят тестиси в Къртицата 2

Влюбеният ММА боец Георги, неочаквано ще се превърне в топ-заподозрян за Къртица в лагера, а лична заслуга за това ще имат Бориса и семейство Русеви. Какви са аргументите им и ще успеят ли да убедят дори заклетите си врагове в Базата в своята правота, предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Супергероите броят тестиси в Къртицата 2

Нервите на исполинът Емил Каменов отново ще се окажат най-слабата му страна. Неговият изключителен цинизъм ще получи ответен отговор от миролюбивия Костя и ще остави безмълвен монтанския охранител. Какво обаче следва след внезапното мълчание и на път ли е холивудския гард да се сдобие с червен картон от Къртицата 2 – не пропускайте в епизода довечера.

В петъчното живо предаване, супергероите ще приемат поредното Предизвикателство, което ще ги прати на дъното на басейн, заключени в клетки. Утре вечер зрителите ще дадат и своя вот за предполагаемата Къртица в Базата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2