Архив VIP Brother

Супергерои влизат в новия сезон на VIP Brother

Добави коментар

Операторът на „Непобедимите” 2 снима Дарт Вейдър, Спайдърмен и Жената Котка специално за кампанията на шоуто VIP Brother
Операторът на „Непобедимите” 2 снима Дарт Вейдър, Спайдърмен и Жената Котка специално за кампанията на шоуто VIP Brother


Истински Супергерои превземат от днес ефира на Нова ТВ. Това са Дарт Вейдър, Жената котка и Спайдърмен – те обаче не са част от нов холивудски сценарий, а от рекламната кампания за новия сезон на VIP Brother. В нея популярните кино образи са поставени в ситуация, която хвърля светлина върху тяхната изненадваща, неочаквана и смешна страна.

Супергерои влизат в новия сезон на VIP Brother

Всички те се подготвят за своето участие в Къщата, но едва ли някой си е представял, че великият Вейдър всъщност е... глезено момче, жената Котка може да бъде нескопосана, а Спайдърмен е изключително очарован и нетърпелив от идеята да замени семейната "идилия" с престой във VIP Brother. В клиповете зрителите ще открият и други колоритни образи и  детайли, които не само ще ги провокират да се забавляват, но със сигурност ще ги накарат да очакват старта на новия сезон.

най-известните холивудски оператори – Рос Кларксън

Любопитна подробност около кампанията е, че натоварен със задачата да „приземи” холивудските герои е един от най-известните холивудски оператори – Рос Кларксън. „Виновен” за заснемането на много от филмите с участието на Жан-Клод Ван Дам /който е негов близък приятел и кум/, той бе в България не само за да снима рекламите за новия сезон на VIP Brother, но и заради снимките на продължението на екшъна „Непобедимите” 2. „Това е една изключително смела, нестандартна и не на последно място – много забавна кампания. С екипа ми искахме видеата да са възможно най-близко до кино стилистиката, тъй като Супергероите са образи, познати от киното. Тук обаче зрителите ще ги видят в нови, изненадващи роли.”, споделя Рос Кларксън. Специално за снимките в България пристигнаха и автентичните облекла на Човека Паяк, Жената Котка и Дарт Вейдър.

Супергерои влизат в новия сезон на VIP Brother

"Всички бъдещи участници във VIP Brother имат своя публичен звезден облик. Едновременно с това обаче зрителите искат да видят и усетят техния  истински  човешки   образ . Именно този миг на разкритие прави формата VIP Brother уникален и толкова привлекателен. Той позволява на хората да надникнат зад маската, да усетят и преживеят емоционалността на истинските хора."
, обобщи концепцията на рекламата Ани Ангелова, Маркетинг директор в Нова Броудкастинг Груп.

Съвсем скоро зрителите ще видят и следващите герои от рекламната кампания, като ще бъдат изненадани от още любими образи в неочаквани и неподозирани моменти и ситуации.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP Brother 3 , VIP BROTHER , ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза