Актуално В програмата

Супер Любо в „Нешоуто на Нед” по GTV в неделя

Добави коментар

Познатият като Супер Любо актьор Иван Матев, ще разговаря с Нед („Нешоуто на Нед") в неделя от 21:00 ч.
Нешоуто на НедВ неделя в „Нешоуто на Нед” по GTV ще гостува Иван Матев – единият водещ на „Перфектната вечеря” по GTV. Той ще разкаже на зрителите през какви перипетии е преминал по време на професионалното си развитие, какви са отношенията му с БТК, чието рекламно лице е, подробности за лчиния си живот и за настоящото си местожителство.

Познатият като Супер Любо актьор Иван Матев, който в момента се подвизава като водещият на „Перфектната вечеря” по GTV Супер Иван, ще разговаря с Нед в неделя от 21:00 ч. Супер героят ще продължава да лети за БТК и е в много добри отношения с ръководството на телекома. Свалил е 20 кг. от последната реклама насам, но въпреки това все още се определя като ретросексуален.

Той разказа и за дългата си кариера като актьор, за препятствията, които е трябвало да преодолее по време на участията си, за кандидатстването си в НАТФИЗ, за развода и настоящата си приятелка, с която имат малък син и за новото си местожителство, продиктувано от работата му в „Перфектната вечеря”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”