Лица ТВ водещи

Супер Бианка в ефира на радио The Voice

Добави коментар

Супер Бианка ще слушаме всеки ден от от 26 юни до 13 юли, от 14:00 до 17:00 ч. Пишман радио водещата е готова да посреща в студиото си гости, да общува със слушателите...
Малка сладка Бианка става част от екипа на радио The Voice, макар и за по-малко от месец. Най-приказливата, чаровна и обичаща водеща ще седне на стола на Диди, докато тя е в заслужен летен отпуск.

Супер Бианка в ефира на радио The Voice

Супер Бианка ще слушаме всеки ден от от 26 юни до 13 юли, от 14:00 до 17:00ч. Пишман радио водещата е готова да посреща в студиото си гости, да общува със слушателите в социалната мрежа и да ги държи в настроение нон стоп.
екзотичната Ванчела

На мястото на Диди в Zoom по телевизия The Voice ще гледаме екзотичната Ванчела, чиито глас познаваме от ефира на радиото. Тя е най-новото и свежо попълнение в екипа на медията. Завършила е визуални изкуства в Нов български университет. От години е увлечена по фотографията. Обича къмпинг и сноуборд, от скоро се опитва да пази баланс на слак лайн. Мечтае за пътешествия до екзотични места.

През свободното си време Ванчела чете забавно фентъзи или гледа филми, може да прекара часове пред компютъра, най-вече пред фотошопа. Често ходи на концерти и фестивали. Хресва предимно хип-хоп, джаз и брейкбийт.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър