Актуално В програмата

“Страхувайте се от живите мъртви” подновен за седми сезон

Добави коментар

AMC поднови хорър сериала “Страхувайте се от живите мъртви” за седми сезон.

Официалният акаунт на “Страхувайте се от живите мъртви” в Twitter публикува много кратко видео с тийзър, за да обявят подновяването на сериала. “Миналото е мъртво..., но бъдещето е светло. “Страхувайте се от живите мъртви” ще се завърне за седми сезон“, пише в туита.

“Страхувайте се от живите мъртви” е спин-оф на изключително успешна апокалиптична зомби драма “Живите мъртви”.

Шестият сезон на сериала следва Морган Джоунс, който е оставен да умре от Вирджиния, докато останалите членове на групата на Морган са разделени от Вирджиния и нейните пионери и са разпръснати в различни селища. В “Страхувайте се от живите мъртви” участват Лени Джеймс, Алисия Дебнам-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Нисенсън, Остин Амелио, Рубен Блейдс и Карън Дейвид.

Понастоящем сериала е в почивка и се планира останалата част на шести сезон да излезе на малкия екран през 2021, след като десетия сезон на “Живите мъртви” завърши. През септември беше обявено, че “Живите мъртви” ще приключи през 2022 с по-дълъг единайсти сезон. Освен “Страхувайте се от живите мъртви” вселената на сериал включва “Живите мъртви: Светът отвъд”, който се готви за втори и последен сезон.

AMC работи и по други проекти в света на “Живите мъртви”: антологична поредица, все още неозаглавен спин-оф за Дарил и Карол от оригиналния сериал и поредицата филми за Рик Граймс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страхувайте се от живите мъртв