Архив Big Brother

Стефанови, Кузмови и Колеви на финала на Big Brother family

Добави коментар

Big Brother family: Съквартирантите задават въпроси на Витомир Саръиванов в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.
Big Brother family: Съквартирантите задават въпроси на Витомир Саръиванов в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.
 

Стефанови, Кузмови и Колеви на финала на Big Brother family . Сигурни финалисти след последните номинации

 Кузмови


Снощи се състояха последните номинации от първия семеен сезон на Big Brother. Съквартирантите дадоха най-много положителни точки на семейство Стефанови, което ги направи първите сигурни финалисти. По-късно зрителите на Нова телевизия спасиха щурите Кузмови и ветераните Колеви, и ги класираха за финала на Big Brother family.

Така в понеделник сблъсъкът ще бъде между две приятелски семейства – амбициозните Трифонови и не толкова уверените в себе си Чипеви
. Ще променят ли отношенията си конкурентите за последното място на финала? Може ли да има истинско приятелство при залог от 500 000 лева? Кой ще си тръгне и кой ще остане само дни преди финала?

Какво се случва в къщата?

Ели - аутсайдер


ЕлиОткритите номинациите предизвикаха отрицателни емоции у вече разбития лагер на старите. Семействата си казаха истината в очите, а Ели се разплака под тежестта на острите думи.

Ти срина всичко, ти си виновна отношенията между нас да са такива. От днес забравяш за мен. – каза крайната Сашка.

Сашка обвини Ели, че откровеността и директността й, всъщност са целенасочени, за да обърне вниманието на зрителите върху недостатъците на останалите семейства.


Мисия „Грижовни родители”


Корнелия, Ицо, Диана и Добрин
обуха памперси, лигавничета, бебешки шапчици и биберони заради новата си мисия. Те се превърнаха в бебета, а останалите съквартиранти - в техни родители.

Веселин и София се грижат за Христо, Ели е бавачка на Корнелия, Цончо и Сашка поеха грижите за Добрин, а Павлин за Диана.
Родителите придружават бебетата си за ръка навсякъде, хранят ги с лъжичка на всеки три часа и им четат приказка преди сън.

Всички се забавляваха, докато сирена с бебешки плач, събуди съквартирантите за среднощно хранене на бебетата в 02.30 часа и им напомни на, че за грижовните родители няма мигване и през нощта. До къде ще издържи физическата и психическа сила на семействата? Ще се справят ли с изпитанието, на което Big Brother ги подлага, след като прекараха две безсънни нощи по време на предишната просяшка мисия?


Витормир Саръиванов сяда на стола на истината

За първи път водещият на „Big Brother – Истината” ще седне не детектора на лъжата.  Съквартирантите ще зададат своите въпроси на Витомир Саръиванов. Какво ще попита Павлин Витомир след заканите, които отправяше към него през целия сезон на „Big Brother – Истината”?

Неделният Live на „Big Brother – Истината” ще събере в студиото много известни личности като Антония Петрова, Таня Карабелова, Наталия Бързакова, Ива Екимова и Сашо Дойнов.


„Смяташ ли, че с къдрава коса ти отива повече?” и „Може ли да бъде излъган детектора на лъжата?” са само част от въпросите на съквартирантите към водещия. Отговорите им, само в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала