Актуално В програмата

Стефания Колева в „Като две капки вода”

Добави коментар

Стефания Колева проверява колко Стефании живеят в нея чрез „Като две капки вода”

„За пеене и танци не знам, но с пеенето под душа –равна нямам – там съм... много капки вода”, така Стефания Колева обобщи своето участие в предаването „Като две капки вода”, което започва на 10 март по Нова.

За любимата актриса най-забавното шоу за преобразявания в ефира ще бъде добър начин да провери колко Стефании живеят в нея. В кръга на шегата Стефания сподели, че най-много би искала да се види в образа на ... Милко Калайджиев или Пласидо Доминго, но към всяка една роля ще подходи с любопитство и професионализъм. Притеснява се от любими музиканти, защото тогава желанието да се получи добре ще бъде най-силно, а това крие опасност.

Мъжките роли пък не са ѝ непознати, в постановката на Народния театър „Херкулес и Авгиевите обори” за малко да бъде разпределена за ролята на Херкулес.

В свободното си време Стефания Колева обича да слуша класика, джаз, рок, алтернативна музика – Selah Sue, Kimbra, Arctic Monkeys, Florence And The Machine… и още много други.

Дали ще ѝ се падне някой от любимите ѝ изпълнители и как ще се справи на сцената на „Като две капки вода:, ще видим от 10 март по Нова.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон  0885 613 3630885 613 363.

Като две капки вода – от 10 март по Нова.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стефания Колева , Като две капки вода

„Като две капки вода“ с цели два сезона тази пролет по NOVA

Краси Радков е големият победител в юбилейния сезон на „Като две капки вода“

Александър Сано в образа на Дейв Гахан спечели Като две капки вода на полуфинала

„Като две капки вода“ : Крисия победи с емоционално и лично изпълнение

Моню Монев с първа победа в „Като две капки вода“