Актуално В програмата

Стефан Вълдобрев - новият звезден репортер на „Календар”

Добави коментар

В седмицата от 8 до 14 февруари в централната емисия „Календар” ще гледаме журналистически попадения на актьора-певец Стефан Вълдобрев
Стефан Вълдобрев подготви пет репортажа за шест часа

В седмицата от 8 до 14 февруари в централната емисия „Календар” ще гледаме журналистически попадения на актьора-певец Стефан Вълдобрев


ССтефан Вълдобревтефан Вълдобрев, който скоро се върна на музикалната чиято с песента „Бряг с цвят зелен”, идната седмица ще докаже още един от талантите си – този на репортер в централната емисия „Календар” на „Нова телевизия”.

Пеещият актьор и автор на музика шашна екипа с невероятната бързина при подготовката на петте репортажа – само за шест часа. Изпълнителят на „Този рай води в ада...” и „Обичам те, мила, с бели маратонки и изтъркани джинси” се оказа много стриктен и се вживя напълно в тематиката.

ПОНЕДЕЛНИК
Всичко за Политехническия европейски университет, който предстои да отвори врати в Перник през есента, ще разберем от един от основателите му – проф. Михаил Константинов.

ВТОРНИК
Нов интерактивен начин за проследяване на автобусите е в ход от няколко дни в столицата. По интернет може да преценим кога да излезем от вкъщи, за да не чакаме дълго време на спирката. За новата услуга ще разкаже Марчело Доковски – директор на Центъра за градска мобилност в София.

СРЯДА
Удари ли икономическата кризата и бригадите за млади хора в чужбина? Има ли все още интерес и печалба от няколкомесечната работа на студенти извън България. Мнението си ще представят студенти и мениджър в посредническа фирма.

ЧЕТВЪРТЪК

Всеки човек се ражда с добър метаболизъм. Често обаче жизненоважният процес на преобразуване на храната в енергия от организма се нарушава от различни явления. За да влезем отново във форма, ще ни помогне единствено здравословно хранене. Кои са храните, които предизвикват по-бърза обмяна на веществата ще обясни диетологът Огнян Симеонов.

ПЕТЪК
В навечерието на 14 февруари част от българите, предимно по-младите, празнуват римокатолическия Свети Валентин, а останалите отбелязват Деня на лозаря - Трифон Зарезан. Как да изберем най-доброто вино за един от двата повода, ще научим от сомелиера Михаил Марковски. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер , Стефан Вълдобрев

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

„Търси се” Стефан Вълдобрев тази неделя, 2 юни, от 11:00 часа по bTV

Българският филм "Миграцията на паламуда" по Нова ТВ

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”