Актуално В програмата

Стефан Софиянски – гост в студиото на “Парични потоци”

Добави коментар

Стефан Софиянски – гост в студиото на EBF|Икономика ТВ - Инфлацията и дефицитът ще се увеличат, ако ДДС и акцизите на горивата се запазят в такива стойности
Днес /17 юли/ гост в студиото на EBF|Икономика ТВ, в предаването “Парични потоци”, което се излъчва на живо всеки делничен ден от 16ч. беше Стефан Софиянски – съпредседател на Парламентарната група БНС.

Преди края на консултативния съвет по национална сигурност при президента, на живо пред зрителите на EBF|Икономика ТВ сподели последните новини за поредния вот на недоверие към кабинета „Станишев” и актуалните новини от консултативния съвет.

Стефан Софиянски отговори на въпроси и по водещата за EBF|Икономика ТВ тема за акциза и ДДС на горивата и как този проблем стои на дневен ред. Той сподели още, че инфлацията и дефицитът ще се увеличат, ако ДДС и акцизите на горивата се запазят на такива стойности до края на годината, и какви са възможностите и доколко е наложително да се намалят те.

Стефан Софиянски говори още за националното запитване, оповестено днес от НС „Важно е да бъдеш чут”, с което се иска мнението на гражданите каква да бъде избирателната система, както и дали опозицията ще поиска нов вот на недоверие към кабинета „Станишев” след публикуването на Доклада на Европейската комисия за България.

Първото повторението на предаването може да видите от 21ч. или на официалния сайт на телевизията
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Парични потоци

Парични потоци