Актуално Какво ще се случи...

Стефан Данаилов в ролята на Димитър Касабов се завърна в "Стъклен дом"

Добави коментар

Истински фурор сред феновете на сериала "Стъклен дом" по bTV предизвика "завръщането" на героя на Стефан Данаилов - Димитър Касабов.
Стефан Данаилов в ролята на  Димитър Касабов се завърна в "Стъклен дом"Истински фурор сред феновете на сериала "Стъклен дом" по bTV  предизвика "завръщането" на героя на Стефан Данаилов - Димитър Касабов. Актьорът повдигна част от завесата около мистериозното си завръщане във филма специално за нашите зрители.

Изненадващо за всички зрители, героят на Стефан Данаилов, беше "убит" още в първия епизод.

"Един от основните въпроси беше "Какво става бе, няма ли да се върнеш на екрана? Ние заради тебе гледаме!" А,бе, викам, спокойно - може да се случи”, сподели Данаилов. 

"Аз даже съм се шегувал, че може да има брат близнак и да се яви братът близнак. Истина е, че голяма част от зрителите не вярваха, че ще се ангажирам с роля, която от 15-тата или 25-тата минута от сериала ще свърши", допълни той.

Повече въпроси повдигна петият епизод на "Стъклен дом". Изненадващо за всички зрители сценаристите "съживиха" Димитър Касабов.

"След като го съживиха, не вярвам, че в края на 1-я полусезон, той ще получи инфаркт и ще се гътне. Или ще получи мозъчен кръвоизлив. На мен ми е интересно какво ще се случи, когато той се върне в България. За тези, които не знаят - той е в чужбина, в Лондон”, заяви още актьорът.

Ламбо казва, че не знае какво точно ще се случи в сериала. Но загатва, че предстоят доста пикантни моменти!

"При факта, че един син ще посегне върху съпругата ми, при жив съпруг, ще стане много интересно", каза Данаилов. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”