ТВ анонси Cartoon Network

STAR WARS: THE CLONE WARS

Добави коментар

STAR WARS: THE CLONE WARS разкрива един изцяло нов поглед и ново усещане към далечната галактика, съчетавайки експанзивния обхват на сагата Star Wars с най-новата компютърно-генерирана анимация.
Новаторски анимирани серии,  ВСЕКИ ПЕТЪК СЛЕД УЧИЛИЩЕ по Cartoon Network

През 2009г. започва нова ера за Star Wars: Cartoon Network приютява телевизионните серии на сагата.

 

STAR WARS: THE CLONE WARS

 
Продуцкията на Lucasfilm Animation, STAR WARS: THE CLONE WARS ще отведе своята публика на невероятни нови Star Wars приключения, комбинирайки легендарната фабула на Lucasfilm с анимационен наелектризиращ стил. 

“Чувствах, че има още много истории за Star Wars, които не съм разказал”, казва Джордж Лукас, изпълнителен продуцент на Star Wars: The Clone Wars.

„Нямах търпение да започна да ги разказвам чрез анимация и същевременно да изместя анимацията като изкуство напред.”  
“Досега не е била правена подобна теревизионна продукция”
, казва Стюарт Снайдер, президент и главен оперативен директор в Търнър, отдел “Анимации, Медиа за подрастващи и деца”. “В продължение на 30 години Star Wars доказва, че огромният брой фенове не намалява.

STAR WARS: THE CLONE WARS по Cartoon Network ще бъде запазеното телевизионно шоу за всеки един в семейството. Вълнението да работим още веднъж с Lucasfilm е голямо и за нас е чест, че ни се падна ролята да поднесем това забележително приключение на зрителите.”

 

 

STAR WARS: THE CLONE WARS


STAR WARS: THE CLONE WARS
разкрива един изцяло нов поглед и ново усещане към далечната галактика, съчетавайки експанзивния обхват на сагата Star Wars с най-новата компютърно-генерирана анимация. Всяка седмица зрителите ще се наслаждават на 30-минутен „мини филм”, създаден от талантливите художници в Lucasfilm Animation.

В предните редици на междугалактическата битка между добро и зло, млади и стари фенове ще се присъединят към своите любими герои като Анакин Скайуолкър /Anakin Skywalker, Оби Уан Кеноби Obi-Wan Kenobi и Падме Амидала Padmé Amidala, наред с напълно нови персонажи като падуан ученика на Анакин – Ахсока Ahsoka. Мрачните злодеи, водени от Палпатин Palpatine, Граф Дуку Count Dooku и Генерал Грийвъс General Grievous, са решени да управляват галактиката. Залозите са високи, а съдбата на вселената Star Wars е в ръцете на смелите джедаи-рицари. Техните победи водят до изпълнени с екшън битки и невероятни нови развои в STAR WARS: THE CLONE WARS.

Всяка седмица ще носи и нова история, а STAR WARS: THE CLONE WARS ще продължи традицията на вълнуващи фабули, невероятни визуални ефекти и запомняща се музика – запазена марка на сагата Star Wars.

Студиото на Lucasfilm Animation, ситуирано в Марин Каунти, Калифорния и студиото в Сингапур, създават повече от 30 напълно нови епизода на STAR WARS: THE CLONE WARS.  

Първата от планираните за излъчване само в интернет документални серии, показващи хронологията на създаването на STAR WARS: THE CLONE WAR  започва днес и може да бъде видяна на http://www.starwars.com.

 

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: STAR WARS: THE CLONE WARS , Star Wars Clone Wars

Cartoon Network през декември

STAR WARS: THE CLONE WARS