Актуално В програмата

Станислава Цалова се завръща в Прогнозата за времето на bTV от 31 март

Добави коментар

Едно от любимите лица на bTV - синоптичката Станислава Цалова - се завръща като водещ на прогнозата за времето от 31 март

Едно от любимите лица на bTV - синоптичката Станислава Цалова - се завръща като водещ на прогнозата за времето от 31 март. Зрителите ще научат от нея какво ще бъде времето още в "Тази сутрин" във вторник.

Днес Стаси Цалова гостува на Мариана Векилска в предаването "Тази събота", за да разкаже за майчинството, за професионалното си израстване и за интересите си извън работата.

„Чувствам се много по-уверена, много по-готова за експерименти“, каза Стаси по повод на завръщането си на работа след дългото отсъствие заради майчинството.

„Единственото, което ми харесва, са температурите“, коментира синоптичката на bTV видеоматериала с първата ѝ прогноза в ефир отпреди близо 15 години и каза, че има доста неща, които е подобрила до днес. В студиото тя разказа и за трудностите в началото на кариерата си на екран и за огромната подкрепа от родителите ѝ тогава, като сподели и как се подготвя за завръщането си в ефир.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станислава Цалова

„Кой инвестира в бъдещето“ - нова поредица със Станислава Цалова

Станислава Цалова стана майка за втори път

Станислава Цалова очаква втора рожба

Станислава Трайкова се омъжи