Актуално В програмата

Сергей Станишев гостува на Иван Гарелов в „Оригиналът”

Добави коментар

Лидерът на БСП и бивш премиер Сергей Станишев ще е специален гост във втория брой на „Оригиналът” тази неделя в 19:30 ч. по TV7

Лидерът на БСП и бивш премиер Сергей Станишев ще е специален гост във втория брой на „Оригиналът” тази неделя в 19:30 ч. по TV7. Той ще вземе участие в публицистичния блок с пространен анализ на случващото се в левицата, управлението на страната и поведението на опозицията.

Добави описание

Пред Иван Гарелов, Станишев ще отговори и на въпроса ще стане ли БСП част от промяната на политическото статукво. В разговора ще бъдат намесени още темите за простестите, социалната обстановка и бъдещето на кабинета „Орешарски”.

За алтернативата в дясно, новите сини и как Реформаторският блок вижда бъдещето на страната ще говорят икономистът Георги Ганев и юристът Атанас Славов.

„Оригиналът” отново ще заложи на рубриката „Българан”, в която с видеокарикатура ще представи основния гост, а 100-те лидери на общественото мнение ще оценяват политическите тенденции у нас.

В „Света на Елена Йончева” пък ще влезе проф. Владимир Чуков, който ще направи експертен коментар на случващото се в съседна Турция, геополитическата обстановка и тенденциите в развитието на международните отношения.

Не пропускайте "Оригиналът" тази неделя от 19:30 до 21:00 часа само по TV7.
 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Оригиналът , Иван Гарелов

Бойко Борисов ще гостува в TV7!

Елена Йончева в епицентъра на сблъсъците в Киев

Желю Желев в „Оригиналът”

Проф. Андрей Пантев в „Оригиналът”

Елена Йончева лови бежанци на българо-турска граница