Актуално В програмата

Станимира се раздели с „Игри на волята: България“

Добави коментар

Тежка елиминационна битка определи следващия участник, който напуска приключението „Игри на волята: България“.

Тежка елиминационна битка определи следващия участник, който напуска приключението „Игри на волята: България“. Станимира загуби всичко, за което се е борила от началото на екстремното шоу, въпреки че с всички сили се сражаваше за оцеляване със съотборника си Александър. Шансът, обаче, не беше на нейна страна и студентката по право се раздели с племето на Рибарите. 

 

Добави описание


В двубоя за съюзници съдбата на Станимира и Александър се крепеше на раменете на съответно Милен и Николай. Силата и издръжливостта на двамата решиха изхода на сблъсъка и бившият играч на Ловците заслужено спечели тежката игра. По този начин Станимира получи предимство в елиминациите, което ѝ осигури ценно време, за да се справи с изпитанието по-бързо от Александър.

 

Добави описание


Елиминационната битка изправи участниците пред серия от сложни задачи, за да разкрият тайната на шевицата – шифърът на българската душа, която беше скрита в пъзел. Достигането до нея изиска безупречна концентрация и умения в гребането до шамандура, където ги очакваше брадва, а след това голяма доза търпение и сила в разсичането на дебела греда. Предимството за Станимира направи възможно подреждането на по-малко части от ребуса във финалната фаза. Въпреки спечеленото преимущество от Милен и множеството грешки на Александър, притеснението ѝ изигра лоша шега.

 

„Разочарована съм, че напускам племето си и играта, но в никакъв случай не съм разочарована от представянето си. „Игри на волята“ е най-голямото предизвикателство, което съм поемала през целия си живот. За мен беше чест да участвам! Научих се на много неща и съм благодарна, че имах възможността да излизам на терена“, коментира преживяването Станимира.

 

Добави описание


В понеделник играта загрубява и за последен път на Арената излизат три племена. Отборът, който загуби битката за неприкосновеност, ще изчезне от картата на „Игри на волята“ и ще бъде погълнат от другите два. Кое племе ще се разпадне и ще се наложи да се сражава под чужд флаг и командването на враговете, който го победиха?


Гледайте „Игри на волята: България“, всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”