Актуално В програмата

„Стани богат” – участник, загубил за една нощ 20 000 лв, ще се опита да ги удвои по пет

Добави коментар

Тази седмица в „Стани богат” – участник, загубил за една нощ 20 000 лв, ще се опита да ги удвои по пет
41-годишната пловдивчанка Елена Кодинова Участничката в „Стани богат” тази вечер е достигала пулс от 120, и то по време на обявяване победителя за наградата „Черноризец Храбър”, за която тя самата била номинирана. 41-годишната пловдивчанка Елена Кодинова е била преводач, сценарист, разследващ журналист, организирала е скрити камери, опасни разследвания и се е забърквала в полицейски разпити.

Въпреки множеството си екшън перипетии, Елена описва себе си като „добронемерена клюкарка”. Приятелите ѝ пък я наричат „черната кутия”, но не поради авиационни причини, а поради абсолютното ѝ алкохолно въздържание. Дамата от града на тепетата мечтае да посети града, известен като „Голямата ябълка” – Ню Йорк.

Иглика Кръстева от СвогеВ четвъртък гост на Ники Кънчев ще бъде Иглика Кръстева от Своге, която от 10 години мечтае да участва в „Стани богат”. Тя е толкова запалена по играта, че дори е носела късметлийски чорапи по време на участието на своя приятелка в шоуто. 31-годишната дама от Своге работи с наркозависими във фондация „Инициатива за здраве”, като най-фрапантният ѝ случай е когато родители наркомани ѝ оставят двуседмичното си бебе и изчезват. Омъжена е вече от 6 години, но за да се реши на тази стъпка ѝ е бил нужен само един месец от познанството със съпруга й.


Михаил Мантарков от Дупница

Последен на стола на богатството за тази седмица ще седне един истински авантюрист и огромен фен на Манчестър Юнайтед. Михаил Мантарков от Дупница е екскурзовод по професия, което до известна степен обяснява факта, че преди 4 години е минал нелегално границата между Словения и Италия. Случвало му се е да загуби 20 000 лв. за една нощ на покер машинки, но в четвъртък ще разчита изцяло на знанията и късмета си, за да ги удвои по пет.

Желаещите да участват в най-популярната тв игра могат да заявят това на кратък номер 1583 и sms с текст „tv”. На сайта www.stanibogat.tv  има още полезна информация.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат , Николай Кънчев

Легендарната телевизионна игра "СТАНИ БОГАТ" се завръща с нов сезон

„Стани богат“ - 55 000 лв. са раздадени още в първата седмица на шоуто

„Стани богат“ превзема ефира на bTV от 20-и декември

Михаил Билалов очаква новите участници в телевизионния хит „Стани богат“

Легендарната игра „Стани богат“ се завръща в ефира на bTV