Актуално В програмата

„Стани богат“ - 55 000 лв. са раздадени още в първата седмица на шоуто

Добави коментар

Броени дни преди завръщането в ефир на най-великата игра – „Стани богат“ - екипът повдига завесата около това какво зрителите ще видят в юбилейната 20-та година на предаването у нас.

© Лилия Йотова за bTV

Първият епизод на шоуто ще е на 20 декември от 18:00 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Утвърдилият се като любим водещ на играта за знания - Михаил Билалов - ще посрещне този сезон на стола на богатството общо 126 участника - по равно мъже и жени. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Средната възраст на участниците е 41 години. А първи на стола на богатството сяда млад мъж, роден в годината на старта на играта у нас. Връстникът на шоуто се казва Златин Тодоров. Най-възрастният участник пък е на 67 г. Интересът към „Стани богат“ от страна на зрителите е огромен и форматът е очакван с нетърпение, разкриват още от екипа. А първоначалният кастинг за желаещи да премерят знанията си в битка за голямата награда от 100 хил. лв. е наброявал 2363 души.

© Лилия Йотова за bTV

Любопитен факт е, че самият водещ – Михаил Билалов е участвал в играта, но не като претендент за голямата награда и не у нас. По времето, когато преди 20 години шоуто стартира в България, Билалов е бил във Франция и там е избран от свой приятел за жокер. Не е изненада, че актьорът е дал верен отговор.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента - като това, че участниците сами избират втората сигурна сума. В празничните вечери „Стани богат“ ще предложи много нови знания, модерен хумор и качествено развлечение за цялото семейство.

© Лилия Йотова за bTV

„Стани богат“ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон -територия за хората, които с удоволствие тестват знанията си и желаят да научават интересни нови факти, докато получават признание за широката си обща култура.

Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, реализирано в България. С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание на своите зрители и то в момент, в който интелигентни игри за знания с голям награден фонд липсват в родния ефир.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов