Предавания Ток - шоу

Станция НОВА

3 коментара

С чувство за хумор, Иван и Андрей ще забавляват зрителите на Нова телевизия всяка събота от 10:00 до 18:00 часа в предаването Станция НОВА.

Предаване на "Междинна станция" и Нова ТВ

С чувство за хумор, Иван и Андрей ще забавляват зрителите на Нова телевизия всяка събота от 10:00 до 18:00 часа в предаването Станция НОВА.

Модерно студио с изискан и пищен декор ще "приюти" водещата на "Челюсти" Диана Найденова, кралицата на криминалния репортаж Надя Чолакова и филмовия критик Люба Кулезич. Всяка съботна сутрин трите дами ще разискват теми от лайфстайла, политиката и криминалната хроника в компанията на ИВАН И АНДРЕЙ.

За женската аудитория ще се погрижат нежните половинки на продуцентите – Вихра и Даниела.

 „РУЛЕТКА”
Първите членове от голямата фамилия ще стартират програмата на „Станция Нова” в 10:00 часа с публицистичната рубрика „Рулетка”. Тя ще засяга актуални обществено-политически и културни теми задължително с участието на известни гости.

В първия половин час на това шоу Иван и Андрей заедно с Люба Кулезич, Диана Найденова и Надя Чолакова ще обсъждат най-актуалното  от седмицата, което им е направило впечатление. В следващия час и половина всяка от трите дами ще има  гост в свои собствени тридесет минути, посветени на тема, която тя е избрала.

Люба Кулезич - Станция НОВА Диана Найденова - Станция НОВАНадя Чолакова - Станция НОВА

Люба Кулезич - Филмов критик, журналист и публицист. Добре позната като автор на документални филми и предаванията „Кино в чекмедже” и „24 квадрата”. Люба Кулезич ще отговаря за културата и лайфстайл частта.

Диaна Найденова - Известна като водеща на предаването „Челюсти” по Нова телевизия и Дарик радио. Дияна твърдо ще се занимава само с политика.    

Надя Чолакова - Кралицата на криминалния репортаж. Придобила слава  с нестандартните си текстове за подземния свят. Всяка събота Надя ще ни поднася ексклузивни интервюта или репортажи.

 

„ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ”
От 12:00 в блока на „Станция Нова” започва забавният сегмент „Отчаяните съпруги”. Той е ориентиран към семейството и женската аудитория. Ще включва коментари и дискусии върху теми от ежедневието, лайфстайл и гости. Зрителите ще се запознаят с децата на известни личности и домовете им. Освен това всяка събота водещите Вихра и Даниела ще търсят половинка на някой известен ерген или необвързана звездна дама.

Даниела - Станция НОВА Вихра - Станция НОВА

Даниела - От 2000 г. нежната половинка на Андрей е водеща на едни от най-известните сръбски предавания, както и на новините. С практиката си Даниела се превръща в едно от най-популярните телевизионни лица в съседна Сърбия.

Вихра - Малко известен факт е, че всъщност телевизията е срещнала Вихра и Иван. Майката на неговата дъщеря е работила като редактор в предавания като „Искрено и лично” и „Чай”.

Нана - Станция НОВА

 

„КАКВО НОВО?”
Токшоуто „Какво Ново?” е посветено на най-актуалните събития от седмицата, избухнали в ефира на Нова телевизия. Всяка събота от 14:00 часа провокативната и нестандартна водеща Нана ще кани гости, които са преки участници в най-дискутираните теми, скандали или журналистически разследвания.

Нана - Популярно лице от предаването „Сблъсък”, също така  бивша водеща на „Deja-vu” и „Кльомба точка знам”.

 

„ДОНИТАЙМ”
„Донитайм” е времето на Дони. Близо час абсурден хумор и рафиниран сарказъм в стил Монти Пайтън. Шоуто е изградено около образа на Дони и зрителите за пръв път ще имат възможността да видят що за шантава птица е той. Дони ще разсмива зрителите всяка събота от 14:45 до 15:30.

В „Донитайм” са включени иронични видео материали, интересни игри, куизове, както и забавни коментари на събития през годините.

Дони - Станция НОВАSidekick:Александър Дойнов - Станция НОВА

 Дони - Един от най-популярните композитори и певци в България. Работи в дует с Нети, самостоятелно има записани десетки песни, на повечето от които е автор на текста и/или на музиката. От 1992 г. присъства и на музикалната сцена.

Sidekick:Александър Дойнов - Този странен образ ще бъде верният помощник на Дони в забавните коментари и шеметни разговори, които ще се водят в студиото. 
   

„КАКВО СТАВА?”
„Какво става?” е комедийно дневно токшоу от американски тип. Включва шеги, новини от седмицата, видео скечове с актьори, класации на хора и на събития. Със сарказъм, ирония и неподражаем стил Иван и Андрей ще са в компанията на актьорите Боби Турбото, Гъмов и Александър Сано – Среброто от Братя Мангасариян. ”Какво става” ще бъде и една истинска минипремиера на предстоящото вечерно шоу на Иван и Андрей, което ще стартира скоро в ефира на Нова.

Боби Турбото - Станция НОВА Гъмов - Станция НОВАСреброто - Станция НОВА

Боби Турбото - Боби е любимият на всички тинейджъри образ, изграден в „Сблъсък”, а понастоящем – звезда във „VIP Dance”.

Гъмов - Добре познатата звезда от Кукления театър, Гъмов от много години разсмива зрителите на „Сблъсък” в образа си на културовед Гъмов. Този герой ще се завърне и в „Станция Нова” като ще видим и нови образи.

Среброто - Сашо е познат от музикалното трио ”Братя Мангасарян”. Той е композитор, режисьор и актьор в повечето столични театри.


„СБЛЪСЪК”
Блокът на „Станция Нова” завършва с легендарното, добре познато шоу „Сблъсък”. След кратка пауза предаването се завръща на телевизионния екран. Отново е време за крайни позиции по горещи теми!

Иван Христов - Станция НОВААндрей Арнаудов - Станция НОВАМария  - Станция НОВА

ВОДЕЩИ: Иван Христов и Андрей Арнаудов

Мария - Сексапилната и винаги усмихната асистентка на Иван и Андрей, отново ще съблазнява с визия мъжката аудитория. 
 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станция НОВА

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Нашествие от риалити звезди в „Станция Нова” , 25 ноември, неделя