Актуално Какво ще се случи...

„Стъклен дом: Наказанието” – тази есен по bTV

Добави коментар

„Стъклен дом: Наказанието” – тази есен по bTV. Един от героите ще загине, но дали това ще бъде Камен, Чарли или някой друг от основните персонажи...
„Стъклен дом: Наказанието” Култовият сериал на bTV „Стъклен дом” се завръща тази есен с нови епизоди под надслов „Наказанието”. Един от героите ще загине, но дали това ще бъде Камен (Калин Врачански), Чарли (Асен Блатечки) или някой друг от основните персонажи, предстои да стане ясно в предстоящите серии тази есен ексклузивно по bTV.

В „Стъклен дом: Наказанието” всеки от героите ще понесе последствията за изкушенията си и ще търси възмездие. Битката за справедливост ще се води на всички фронтове, много от сцените на сериала са заснети в съда. Зрителите ще разберат и дали Албена (Диляна Попова) ще успее да се измъкне безнаказано, след като изправи пред смъртна опасност сестра си Боряна (Елена Петрова) и прободе с нож Чарли.

Актьорът, участвал в много холивудски продукции – Башар Рахал, ще се появи като нов мистериозен персонаж – Стефан Шакалиев - Шаки. Той ще се намеси драматично в живота на семейство Касабови. Историята около него ще се разплита бавно и ще е свързана с криминалната линия на „Стъклен дом: Наказанието”. Сценаристите подготвят и нова мистерия, около която зрителите ще станат свидетели на много изпълнени с напрежение екшън сцени. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”