Актуално Какво ще се случи...

„Стъклен дом: Изкушението” – три години по-късно, от 11 април, понеделник по bTV

1 коментар

„Стъклен дом: Изкушението” – три години по-късно. Изчезналата сестра на Боряна – Албена, се завръща от 11 април, понеделник по bTV
„Стъклен дом: Изкушението” – три години по-късно. Изчезналата сестра на Боряна – Албена, се завръща  от 11 април, понеделник по bTV
Стъклен дом: Изкушението

Пред множество изкушения, нови заплахи, интриги и предизвикателства ще бъдат изправени героите в хитовия сериал на bTV „Стъклен дом”. Новите епизоди ще тръгнат на 11 април от 20:00 часа под надслова „Изкушението”.

Димитър и Камен


ДКаменействието се развива 3 години по-късно. Толкова време е минало след драматичните конфликти в семействата на Атанасови и Касабови. Вече никой и нищо не е същото. Димитър и са прекратили войната помежду си и омразата е оставена в миналото. Дани получава акции в мол “Витоша”.

След развода в семейство Атанасови, Христо тръгва по грешен път, а Елена e отворила нова страница в живота си, което не остава без последствия за нея. Чарли е решен да започне на чисто. Сиана вече е майка, а Алекс изглежда щастлива в новата си среда.

Албена


Още в първия епизод зрителите ще присъстват на сватба. Кои са младоженците, ще стане ясно в понеделник в 20.00 часа по bTV. Ще се разкрие и новият враг, с който ще трябва да се справят героите. Още едно събитие ще остави отпечатък върху развоя на събитията в сериала - появата на изчезналата преди години сестра на Боряна – Албена, чиято роля е изиграна от красивата Диляна Попова.

Какво се е случило с нея след попадането й в канал за трафик на жени и какво ще се случи след завръщането й - отговорите само в “Стъклен дом: Изкушението” от 11 април, 20.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”