Актуално Какво ще се случи...

„Стъклен дом” - 2 епизод

2 коментара

Какво ще се случи във 2 епизод на българския сериал „Стъклен дом” - неделя вечер точно в 20:00 ч.
Какво ще се случи във 2 епизод на българския сериал  „Стъклен дом” - неделя вечер точно в 20:00 ч.

Камен Касабов между честността и изкушението във втория епизод на „Стъклен дом”

В неделя вечер точно в 20:00 ч. започва вторият епизод на „Стъклен дом”. След завръщането на Камен Касабов и убийството на баща му Димитър Касабов, основното, което ще вълнува героите, е собствеността на мола и от кого ще бъде управляван той.

БорянаБоряна ще сподели с всички, че вярва на Камен. Дали това доверие ще се прерасне в нещо повече, предстои    тепърва да се разбере. Доверието й в Камен ще шокира съдружниците, които се нахвърлят върху новодошлия в битка за акциите му. Дали честността на Камен ще надделее над корумпирания и интригантски свят на мола, или той ще се поддаде на изкушението и най-после ще се впише в лъскавото ежедневие, ще стане ясно в неделя вечер.

Междувременно Дани все още не може да приеме бременността на Сиана. След като няколко дни го преследва безуспешно, нейното търпение се изчерпва. Проблемите в живота на Дани се задълбочават, когато той отказва да приеме решението на майка си да се довери на Камен.

Христо и Елена Атанасови
В същото време завесата около плановете на Елена ще започне да се повдига. Докъде ли е способна да стигне амбициозната PR-ка, за да постигне целите си – зрителите ще разберат в неделя вечер.

Премиерният епизод на “Стъклен дом”, който беше излъчен миналата неделя, регистрира и рекорден брой гледания в сайта на сериала. До момента те са над 42 000. Попитахме кой е убиецът на Димитър Касабов и близо 50% смятат, че виновникът е някой от съдружниците. Зрителите тепърва ще имат възможност да видят как тече разследването и кои ще бъдат заподозрените в предстоящите епизоди. Поради големия зрителски интерес в неделя в 15:00 ч. ще бъде излъчен отново премиерният епизод на „Стъклен дом”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”