Актуално В програмата

"Стъклен дом"

2 коментара

Българският сериал „Стъклен дом” стартира на 11 април, неделя, 20:00 ч.

Българският сериал „Стъклен дом” стартира на 11 април, неделя, 20:00 ч.

Стъклен дом

Една от най-мащабните продукции на bTV - българският сериал „Стъклен дом”, ще стартира на 11 април, неделя, от 20:00 ч. Поредицата ще бъде излъчвана всяка неделя. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - “Камера” ООД.

„Стъклен дом” е история за една голяма любов, едно голямо престъпление, един голям бизнес. Героите на сериала са три семейства, които притежават най-големия мол в София. Те живеят в лукс, за който всеки човек в България си мечтае. Но зад привидния им разкош се крият много разочарования, мечти, любов, предателства и болка.

Стъклен дом - Камен Касабов (Калин Врачански)

Главният герой Камен Касабов (Калин Врачански) се връща в България за първи път след 18 години, за да се срещне с баща си Димитър Касабов (Стефан Данаилов). С неговото завръщане се променят и объркват плановете и животите на всички герои. Постепенно ще стане ясно, че родителите са оплетени в много интриги и тайни. А децата им са принудени да се справят с проблемите си и да пораснат сами.

Стъклен дом - Димитър Касабов (Стефан Данаилов)

Случките, събитията и героите са изцяло български и представят живота на различните поколения и социални прослойки в България. Много от актуалните проблеми по медиите присъстват и в историята. Сюжетните линии са няколко: любовна, криминална, бизнес, тийнейджърска и комична. Стъкленият дом е светът на тези герои - бляскав, но крехък като стъкло.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”