Актуално В програмата

Срещи от миналото разтърсват лекарите в "Св. Анастасия"

Добави коментар

Поредно завръщане и среща от миналото бележат предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Поредно завръщане и среща от миналото бележат предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Сестра Жекова ще бъде изненадана от неочакваната поява на своя любим – Васко. Емоциите отново ще я изправят пред дилемата: да прости лъжите на мъжа, когото обича или този път да му обърне гръб завинаги.

 

Добави описание


В критична ситуация ще се озоват доктор Пенев и доктор Врабчев, чийто живот за минути ще се преобърне. Докато Ради се намира в операционната, биологичният му баща – Врабчев и този, който се смята за такъв – Пенев, ще се озоват в истински сблъсък с Лилия Куртева. Тримата ще се изрекат повече, отколкото биха желани, а последствията от ситуацията зрителите ще научат тази седмица по NOVA.

 

Добави описание


Близките отношения на завърналия се доктор Василев с Кая няма да оставят безразличен Хаджихристев. Младият лекар ще заяви позицията си, изправяйки се лице в лице със своя потенциален съперник.

 

Добави описание


Битките в болницата ще продължат с гладна стачка и нови машинации от страна на Фотев. Опитът му да контролира Нора ще излезе извън рамките, а параноята и съмненията ще се настани както в неговия апартамент, така и сред етажите на „Св. Анастасия“.


Кой ще надделее в битката за власт и интереси? Ще възтържествува ли любовта? – феновете ще разберат в новите епизоди на „Отраднат живот: Антитела“. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Решаващи обрати и смели ходове на финала на „Откраднат живот: Антитела“

Любими герои се завръщат в "Откраднат живот: Антитела"

Опасни връзки преобръщат взаимоотношенията в "Св. Анастасия"

Жажда за справедливост в "Откраднат живот: Антитела"

Лекарите в "Св. Анастасия" се изправят пред най-големите си страхове