Актуално В програмата

Срещи с тайни от миналото и напрежение до краен предел в „С река на сърцето“

Добави коментар

Редица емоционално наситени сблъсъци със съдбата очакват героите в новите епизоди на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA. Напрежението в на пръв поглед спокойния и живописен град Видин се покачва с всеки изминал ден.

Мики (Яна Маринова) разбира за смъртта на най-добрата си приятелка и кръщелница Сия (Ана Томич) и ще се наложи да намери сили, за да продължи напред, изправена пред избора дали да остане или да замине далеч. Смъртта на красивата българо-сръбкиня ще преобърне живота и на голямата й любов Петър (Александър Сано). За да отмъсти за любимата си, съкрушеният бивш рейнджър ще бъде принуден отново да извади оръжие и да се превърне във войник. Същевременно въпросите за миналото на Сия се нуждаят от отговори.

За наследницата на Константин Бонев – Вяра (Луиза Григорова), предстоят дни на изпитания, когато надеждата и тревогата ще се редуват – тя трябва да намери пари за откупа на съпруга си Димитър възможно най-скоро, за да го спаси, но дали ще успее да се справи с тази тежка задача достатъчно бързо? Помощта изглежда ще дойде от най-неочакваното място. Изниква обаче нов проблем – в лицето на сърбина Зоран Васович (Игор Ангелов).

В същото време брат ѝ Борис (Александър Димов) става все по-нетърпелив и подозрителен към Тополски (Малин Кръстев), който ще получи всичко, ако младият Бонев и сестра му не успеят да се сработят. Това напрежение се прехвърля и върху тайната връзка на Борис с дъщерята на Тополски (Мартина Апостолова), която е шеф на полицейското управление. Как ще се развият отношенията им в тази ситуация?

В манастира пък неприятностите за архимандрит Лазар (Христо Петков) и йеродякон Нектарий (Леарт Докле) не спират, но те вече няма да бъдат свързани единствено с избягалото момиче, чийто тайни започват да излизат наяве.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С река на сърцето

„С река на сърцето“ с премиера тази вечер по NOVA

„С река на сърцето“ със специална предпремиера във Видин

„С река на сърцето“ завладява телевизионния екран от 13 септември

NOVA представя първокласни продукции през есенния телевизионен сезон

„С река на сърцето“ е новият сериал на NOVA