ТВ анонси FLN

СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ: Холивуд – 2 част

Добави коментар

Zone Club представя премиерата на документалния филм за легендарната актриса „Елизабет Тейлър – Другата Елизабет на Англия”.
Не пропускайте втората част на специалната програма на Zone Club, посветена на Холивуд. Тези предавания ще ви забавляват от 16:00 до 3:00 часа. Ще можете да гледате още епизоди на „Зад звездната слава” и „Холивудски питомци”.

Елизабет Тейлър – другата Елизабет на Англия


Освен това канал Zone Club представя премиерата на документалния филм за легендарната актриса „Елизабет Тейлър – Другата Елизабет на Англия”.

Елизабет Тейлър – другата Елизабет на АнглияПРЕМИЕРА: Елизабет Тейлър – другата Елизабет на Англия

7 юни, неделя, 18:00
(Повторение, 23:00 и 2:00)


Невероятен, уникален документален филм за живота на една от най-големите холивудски звезди – Елизабет Тейлър.

Това специално предаване ни среща с Елизабет Тейлър в едно интимно интервю в дома ѝ в Лос Анджелис, в което тя говори открито за пръв път от толкова години за кариерата си, живота си, за любовните си преживявания и за благотворителната дейност за събиране на средства за фондацията за борба срещу СПИН, която основава след смъртта на своя голям приятел Рок Хъдсън.
Елизабет Тейлър – другата Елизабет на Англия


Едновременно с ексклузивните интервюта с Шърли Маклейн, Род Щайгър и Анджела Лансбъри, Тейлър си припомня бляскавите дни, когато е работила с Ричард Бъртън, Монтгомъри Клиф, Рок Хъдсън, Джеймс Дийн и Пол Нюман; как снимките никога не са прекъсвали независимо какво ѝ е поднасял живота; болката и удоволствието от двата „Оскара” – един за филм, който едва си спомня; и не на последно място чувствата ѝ към Великобритания, където е родена, и как в самото начало английският ѝ акцент е дал начален тласък на пътя ѝ към звездната слава.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Елизабет Тейлър